Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Unirea Urziceni se întăreşte pentru Liga Campionilor şi l-ar putea lua pe căpitanul Stelei, Ghionea

Unirea Urziceni se întăreşte pentru Liga Campionilor şi l-ar putea lua pe căpitanul Stelei, Ghionea

Unirea Urziceni se întăreşte pentru Liga Campionilor şi l-ar putea lua pe căpitanul Stelei, Ghionea
Sursa foto: sorin ghionea
01 Iun 2009   •   11:57

Zilele lui Sorin Ghionea la Steaua par a fi numărate, iar destinaţia sa poate fi una neaşteptată. Actualul căpitan din Ghencea nu mai este dorit de patronul Gigi Becali şi ar putea să lase Steaua şi să se tranfere la nici 50 de kilometri distanţă, la Unirea Urziceni, unde naşul său, Mihai Stoica, este manager general. Cum Unirea este cvasicampioană, Ghionea ar juca în sezonul viitor în Liga Campionilor.
Ghionea nu este unul dintre preferaţii patronului Gigi Becali încă de la plecarea de la echipă a lui Mihai Stoica, tocmai datorită rudeniei cu acesta. Fundaşul de 30 de ani i-a şi replicat, de altfel, destul de dur patronului în diferite ocazii, ultima oară de curând, atunci când acesta a anunţat fuziunea cu Unirea Urziceni şi prezenţa în sezonul viitor de Liga Campionilor, potrivit prosport.
?Ca bărbat, nu aş accepta niciodată să primesc un lucru pentru care a muncit altcineva. Deci e clar că nu sunt interesat de locul ocupat de Unirea Urziceni. Este munca oamenilor de-acolo şi mi se pare normal să culeagă ei roadele acestei munci de un an de zile?, a spus Ghionea la acel moment.
În aceste condiţii, Becali l-a trecut pe Ghionea direct pe lista de transferuri pentru la vară, mai ales că jucătorul se numără printre cei cu salarii mari în lotul Stelei. Becali i-a setat mai demult lui Ghionea o sumă de transfer modică, doar 300.000 de euro, pe care patronul Unirii, Dumitru Bucşaru, nu ar avea probleme să o plătească. În cazul în care mutarea la Unirea Urziceni nu se va concretiza, Ghionea va pleca, probabil, la o echipă din străinătate în acestă vară, potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close