Antena 3 Sport Fotbal intern Unirea Urziceni - Steaua, jucat "în familie". Rădoi, Neaga şi Zenga vor fi în tribune

Unirea Urziceni - Steaua, jucat "în familie". Rădoi, Neaga şi Zenga vor fi în tribune

10 Iun 2009   •   00:01
Unirea Urziceni - Steaua, jucat "în familie". Rădoi, Neaga şi Zenga vor fi în tribune adrian neaga,mirel radoi

Stelişti la Steaua, stelişti la Unirea Urziceni şi stelişti în tribune. Paradoxal, însă, marea perdantă a meciului din ultima etapă între echipele de pe locurile 1 şi 6 din Liga I ar putea să chiar gruparea din Ghencea. Meciul care decide dacă Unirea va fi campioană şi dacă Steaua va prinde în extremis Europa League se va juca cu galeria "roş-albastră" dominând fondul sonor şi cu multe figuri importate ale echipei din Ghencea în tribune.
Mihai Stoica şi Dan Petrescu, artizanii sezonului excepţional reuşit de Unirea Urziceni, au reprezentat în momente diferite idoli ai tribunelor steliste, dar de această dată ei trebuie să scoată aproape sigur din Europa echipa la care s-au consacrat pentru a-şi asigura titlul de campioană. Şi mai rău, Walter Zenga, antrenorul cu care Stoica a cucerit primul titlu la Steaua, simbolul Mirel Rădoi şi idolul ultraşilor Rică Neaga vor fi şi ei în tribune pentru a privi meciul. Mihai Stoica este, însă, fericit.
"Sunt foarte bucuros că vor fi în tribune la Urziceni şi prietenii mei Walter Zenga, Adrian Neaga şi Mirel Rădoi. Am avut o relaţie foate bună cu toţi trei, îmi doresc foarte mult ca la finalul partidei să producem bucurie tuturor celor prezenţi la stadion", a declarat Stoica, potrivit gsp.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close