Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Universitatea Cluj ratează victoria la Tg. Mureş în prelungiri

Universitatea Cluj ratează victoria la Tg. Mureş în prelungiri

Universitatea Cluj ratează victoria la Tg. Mureş în prelungiri
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    19 Sep 2011   •   21:00

FCM Tg. Mureş a încheiat la egalitate meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj din etapa a 7-a din Liga I, scor 1-1. Rezerva Grozav a deschis scorul pentru echipa lui Ionuţ Badea cu un sfert de oră înainte de final, însă gazdele au egalat în prelungiri printr-un alt jucător intrat pe teren în repriza a doua, Sergiu Buş.

 
Clujenii se pot considera nedreptăţiţi că nu au terminat prima repriză în avantaj. În primul rând, pentru că au avut ocaziile mai clare, prin Adrian Cristea, care a încercat să-l umilească pe Albuţ şi să înscrie cu călcâiul, în loc să încerce o finalizare simplă, iar Machado a tras în bară cu puţin timp înainte de pauză.
 
În al doilea rând, echipa lui Ionuţ Badea a fost evident dezavantajată de arbitraj. Centralul Alexandru Deaconu nu a acordat două penaltyuri oaspeţilor, la intervenţiile neregulamentare ale lui Ghionea asupra lui Szukala şi Marinescu, în timp ce tuşierul Ovidiu Artene l-a oprit pe Adrian Cristea din drumul spre poartă pentru un offside inexistent.
 
De cealaltă parte, elevii lui Sabău au contat puţin în atac, singurele momente periculoase la poarta lui Matache avându-l ca protagonist pe italianul Cavalli, care a beneficiat de două şanse bune, dar s-a complicat de fiecare dată şi nu i-a dat emoţii goalkeeperului clujean.
 
În repriza a doua, antrenorul gazdelor a forţat cu Sergiu Buş şi Diego Ruiz, însă cei care au marcat au fost clujenii, în minutul 75, atunci când Machado a reuşit să centreze perfect dintre trei adversari pentru lovitura de cap a nou intratului Grozav, acesta înscriind din apropiere. Acelaşi Grozav a devenit pasator câteva minute mai târziu, însă Tony a tras în bară de la marginea careului.
 
Gazdele au fost aproape de egalare prin Subotic, al cărui şut din voleu de la marginea careului a ocolit cu puţin poarta lui Matache, iar Grozav, omul finalului de meci, putea reuşi dubla în minutul 84, dar atacantul Universităţii a ratat incredibil cu poarta goală, după ce îl driblase şi pe Albuţ. 
 
Claudiu Niculescu a irosit şi el o şansă uriaşă de a închide meciul, fiind blocat excelent de portarul mureşenilor, iar clujenii aveau să regrete faptul că au tratat cu uşurinţă momentele favorabile în minutele de prelungire, atunci când Sergiu Buş a egalat cu un şut din interiorul careului, în urma unui corner.
 
FCM Tg. Mureş: Albuţ - Vagner, D. Matei, Ghionea, Gugu - Issa Ba (Bumba 78), Jamal Mohammed (Ruiz 66), Ilyes - Subotic, Cavalli (Sg. Buş 58), Fl. Dan
 
U Cluj: Matache - Achim, Abrudan, Szukala, Mendy - Marinescu, Păcurar, Bazzi - Cojocnean (Grozav 61), Machado (Cl. Niculescu 83), Ad. Cristea (Tony 77).

 

×
Subiecte în articol: u cluj Liga I
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close