Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Universitatea Craiova a primit licenţa şi poate evolua în liga a doua

Universitatea Craiova a primit licenţa şi poate evolua în liga a doua

Universitatea Craiova a primit licenţa şi poate evolua în liga a doua
01 Iul 2011   •   10:20

Universitatea Craiova nu va evolua în liga a treia în viitorul sezon, după ce Comisia de Apel a Federaţiei Române de Fotbal a decis ca oltenii să primească licenţa pentru liga secundă, neacordată iniţial. Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa nu au făcut cerere pentru primirea licenţei şi, dacă la TAS nu se va decide în favoarea lor, vor juca în al treilea eşalon.

Au solicitat licenţa pentru Liga a 2-a un număr de 29 de cluburi, dintre care două care au activat în Liga I în sezonul 2010-2011 şi nu au obţinut licenţă pentru Liga I. Este vorba despre Fotbal Club U Craiova SA şi Asociaţia Clubul Sportiv Victoria Brăneşti. Fotbal ClubTimişoara SA, Asociaţia Club Fotbal Gloria 1922 Bistriţa şi Clubul Sportiv Unirea Urziceni SA nu au solicitat acordarea licenţei pentru Liga a 2-a. Menţionăm că Unirea Urziceni nu a solicitat licenţă nici pentru Liga I”, se arată într-un comunicat oficial al FRF.

Iniţial, doar Chindia Târgovişte primise licenţa pentru liga a doua, celelalte 28 de cluburi care au făcut cerere în această privinţă neîndeplinind criteriile necesare. 27 dintre ele au contestat decizia la Comisia de Apel, care a hotărât în final ca numai Fotbal Club Gloria Buzău, Club Sportiv Fotbal Club Farul Constanţa şi Asociaţia Sport Club Juventus Bucureşti să nu primească licenţa.

Deciziile Comisiei de Apel sunt definitive şi executorii pe plan intern. Conform Hotărârii Comitetului Executiv al FRF din data de 20.06.2011, Decizia pronunţată de Comisia de Apel va putea fi atacată la Tribunalul Arbitral al Sportului de la Lausanne”, scrie în comunicatul federaţiei.

×
Subiecte în articol: U Craiova
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close