Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Universitatea Craiova-Viitorul. Șansa lui Hagi 

Universitatea Craiova-Viitorul. Șansa lui Hagi 

Universitatea Craiova-Viitorul. Șansa lui Hagi 
07 Mai 2017   •   20:55

FC Viitorul va întâlni, duminică, la Pitești, pe CSU Craiova, în penultima etapă a Play-Off-ului Ligii I Orange.Jucătorii pregătiți de Gheorghe Hagi au plecat vineri din Constanța, iar sâmbătă dimineață au susținut o ședință de pregătire la Centrul de Fotbal Buftea. 

Meciul meciurilor

Sâmbătă după-amiază delegația constănțeană au plecat Pitești pentru confruntarea de a doua zi cu CSU Craiova. Partida CSU Craiova - FC Viitorul este programată duminică (7 mai), de la ora 21.15.

Daum îl dă exemplu pe Hagi

Educaţia este viitorul României, atât în fotbal, cât şi pentru restul societăţii, iar crearea de academii pe lângă cluburi este absolut necesară dacă se doreşte revitalizarea fotbalului, a declarat joi selecţionerul echipei naţionale a României, Christoph Daum, la Cluj. 

Acesta a dat ca exemplu de succes în domeniul sportului Academia de fotbal a lui Gheorghe Hagi, despre care a spus că, atâta vreme cât nu va fi un exemplu şi pentru alte cluburi din ţară, nu se va putea porni acel proces de schimbare a mentalităţii de care e nevoie pentru ca lucrurile să evolueze.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi viitorul fotbal Liga I
Parteneri
Trucul cu care românii păcălesc automatele de reciclare
x close