Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Urziceni - Dinamo 4-4. Început de partidă cu patru goluri şi egal obţinut in extremis de Unirea (VIDEO)

Urziceni - Dinamo 4-4. Început de partidă cu patru goluri şi egal obţinut in extremis de Unirea (VIDEO)

Urziceni - Dinamo 4-4. Început de partidă cu patru goluri şi egal obţinut in extremis de Unirea (VIDEO)
28 Mar 2010   •   22:14

Unirea Urziceni şi Dinamo au remizat, scor 4-4, într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale campionatului. Rezultatul ajută FC Timişoara, CFR Cluj şi Steaua în lupta pentru titlu, însă Dinamo şi Unirea rămân aproape de primul loc cu cele 42 de puncte fiecare.

Patru goluri în primele zece minute, două penalty-uri şi un gol egalizator în ultimul minut de joc au fost ingredientele unui spectacol cum de mult timp nu s-a mai văzut în fotbalul românesc, mai ales într-un derby.

Ialomiţenii au început perfect partida, deschizând scorul după 68 de secunde prin Onofraş, din plonjo, însă Bruno Fernandes le-a tăiat avântul gazdelor trei minute mai târziu, când a trimis o pasă stupidă către portar şi mingea a intrat în poartă. În minutul 8, Andrei Cristea a punctat şi el pentru Dinamo, iar gruparea bucureşteană părea că se îndreaptă spre o nouă victorie măreaţă, după cea obţinută în faţa Stelei, însă meciul a fost relansat în minutul 10 de Semedo care l-a surprins pe Dolha în urma unei greşeli făcute de Moţi.

Au urmat câteva bare şi ocazii importante la ambele porţi, dar scorul a rămas neschimbat până la pauză. Repriza a doua a început iar furtunos, Torje pătrunzând în careu şi înscriind cu un şut de la 11 metri în minutul 48. În minutul 63, meciul părea încheiat după ce Tudor l-a faultat în careu pe Andrei Cristea. Atacantul dinamovist s-a certat cu N'Doye şi în cele din urmă a executat el penalty-ul, egalându-l pe Kapetanos în clasamentul golgeterilor Ligii I, cu 12 reuşite.

Revenirea Unirii Urziceni a fost catalizată de golul lui Bilaşco din minutul 70. Dolha a scăpat un balon lateral stânga, Bilaşco a interceptat şi a fost faultat de portarul bucureştean. Dolha s-a accidentat la umărul drept şi a fost înlocuit cu George Curcă, care nu a putut apăra penalty-ul executat de Bilaşco. Atacantul ialomiţean a fost şi cel care a stabilit scorul final, în minutul patru al prelungirilor, când a înscris cu o lovitură de cap din colţul careului mic, unde se afla nemarcat.




Au evoluat echipele:

Unirea Urziceni: 74. D. Tudor - 24. Maftei, 6. Galamaz, 22. B. Fernandes, 19. Brandan - 32. I. Apostol (10. Pădureţu '65), 18. R. Gomez - 17. Semedo, 25. Onofraş (14. Rusescu '65), 30. S. Frunză - 7. Bilaşco. Antrenor: Roni Levy.

Dinamo: 12. Dolha (36. Curcă '70) - 14. Molinero, 30. Zivny, 4. Moţi, 3. Pulhac - 29. N'Doye - 22. Torje, 8. Boştină (6. Rus '82), 10. Alexe (20. Ad. Cristea '75) - 17. An. Cristea, 9. M. Niculae. Antrenor: Cornel Ţălnar.

Gloria - Ceahlăul 1-0
Într-o altă partidă disputată duminică, Gloria Bistriţa s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, pe teren propriu. Singurul gol al partidei a fost marcat de Ciprian Petre, în minutul 19, care a recuperat un balon, în urma unei erori a lui Vasilache, şi l-a învins pe Viladsen, cu un şut în partea dreaptă a portarului formaţiei nemţene.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Unirea Urziceni Dinamo Bucuresti Liga I
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close