Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Uşurare pentru Sabău. Gloria Bistriţa - Pandurii 1-0, şi ardelenii sunt ca şi salvaţi

Uşurare pentru Sabău. Gloria Bistriţa - Pandurii 1-0, şi ardelenii sunt ca şi salvaţi

Uşurare pentru Sabău. Gloria Bistriţa - Pandurii 1-0, şi ardelenii sunt ca şi salvaţi
Sursa foto: ioan sabau
16 Mai 2009   •   20:35

Obişnuiţi cu obscuritatea dar şi siguranţa dată de un loc la mijlocul clasamentului, ardelenii de la Gloria Bistriţa par să se fi salvat de la retrogradarea în Liga II după victoria cu Pandurii Târgu-Jiu. Unicul gol al meciului a venit imediat după pauză, dintr-o lovitură de cap a lui Diogo Ramos.
O serie de rezultate neconvingătoare, în special în returul campionatului, a dus-o pe Gloria foarte aproape de zona retrogradării. Elevii lui Ioan Sabău au reuşit, totuşi, să profite de înfrângerea Mediaşului, mai devreme, scor 0-2 în faţa lui Poli Iaşi, şi s-au desprins la cinci puncte de primul loc care "frige", cu trei etape înainte de tragerea cortinelor.
Bistriţenii au arătat foarte clar că îşi doresc cu ardoare victoria şi i-au sufocat, practic, pe Panduri în prima repriză, dar Nalaţi şi Zaharia au ratat. Ocaziile au curs la poarta oaspeţilor, dar Stanca sau bara s-au opus de fiecare dată. Pauza a părut să ii salveze pe oaspeţi, dându-le şansa de a-şi regândi apărarea faimoasă. Nici gând să se întâmple astfel, însă, deoarece gazdelor nu le-au trebuit decât două minute să marcheze. Diogo a deschis scorul pentru trupa lui Sabău în minutul 47, după o fază lucrată de Silvăşan şi Nalaţi.
Spectacolul nu a dispărut după golul Gloriei, iar amândouă echipele s-au apropiat în mai multe rânduri de gol, Diogo fiind foarte aproape de o "dublă". Nu s-a mai înscris, însă, dar Păcurar a reuşit să lase Pandurii în 10 în ultimele minute, luând al doilea cartonaş galben şi, implicit, cel roşu.
Gloria Bistriţa: Albuţ - Frăsinescu, Ciucă, A. Mureşan, Velcovici, C. Petre ( Negrean '69), Nalaţi, R. Mărginean, Diogo (Miclăuş '75) - Zaharia (Silvăşan '29), Borbely.
Pandurii Târgu Jiu: Stanca - Popete, Murgan (Ad. Rusu '28), Chibulcutean, I. Stancu - Tremonti, Fl. Stângă, Păcurar, Vasilache ( Luţu '58) - Tilincă (Andelkovici '65), Raskovici
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gloria Bistrita Pandurii Targu Jiu Liga I
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close