Varga şi Bălan au semnat cu Rapid. "Studenţii", împrumutaţi până în vară de Copos

02 Mar 2010   •   21:45
Varga şi Bălan au semnat cu Rapid. "Studenţii", împrumutaţi până în vară de Copos dacian varga

George Copos i-a făcut pe plac lui Nicolae Manea şi i-a adus doi jucători cu nume pentru a ataca titlul de campioană. Cei doi sunt jucătorii Sportului Studenţesc, Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, campioni ai României în campionatul trecut cu Unirea Urziceni. Rapid i-a luat pe jucători sub formă de împrumut, dar are posibilitatea de a-i cumpăra definitiv la sfârşitul stagiunii.
"Dacian Varga şi Tiberiu Bălan sunt jucătorii Rapidului. Ei au semnat contracte valabile până în vară, iar la finalul campionatului avem opţiune pentru a-i cumpăra definitiv. Am făcut tot posibilul pentru a-i asigura domnului Manea un lot puternic, pentru a-şi îndeplini obiectivele şi pentru a-i demonstra că mă ţin de cuvânt. Sper ca Varga şi Bălan să aducă un plus pentru Rapid în etapele ce au mai rămas de disputat", a confirmat George Copos, potrivit Mediafax.
Nici patronul Sportului, Vasile Şiman, şi nici cel al Rapidului nu au vrut să dezvăluie detaliile împrumuturilor celor doi jucători, doar George Copos s-a limitat să spună că acordul este unul mai vechi.
"Datele tranzacţiei sunt confidenţiale, atât pot să spun că înţelegerea a fost făcută mai demult. Contractele jucătorilor au fost înregistrate la LPF înainte de încheierea perioadei de transferuri, iar mâine cei doi se vor prezenta la antrenamente", a declarat patronul Rapidului.
Antena3.ro

Parteneri
x close