Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Varga şi Bălan au semnat cu Rapid. "Studenţii", împrumutaţi până în vară de Copos

Varga şi Bălan au semnat cu Rapid. "Studenţii", împrumutaţi până în vară de Copos

Varga şi Bălan au semnat cu Rapid. "Studenţii", împrumutaţi până în vară de Copos
Sursa foto: dacian varga
02 Mar 2010   •   21:45

George Copos i-a făcut pe plac lui Nicolae Manea şi i-a adus doi jucători cu nume pentru a ataca titlul de campioană. Cei doi sunt jucătorii Sportului Studenţesc, Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, campioni ai României în campionatul trecut cu Unirea Urziceni. Rapid i-a luat pe jucători sub formă de împrumut, dar are posibilitatea de a-i cumpăra definitiv la sfârşitul stagiunii.
"Dacian Varga şi Tiberiu Bălan sunt jucătorii Rapidului. Ei au semnat contracte valabile până în vară, iar la finalul campionatului avem opţiune pentru a-i cumpăra definitiv. Am făcut tot posibilul pentru a-i asigura domnului Manea un lot puternic, pentru a-şi îndeplini obiectivele şi pentru a-i demonstra că mă ţin de cuvânt. Sper ca Varga şi Bălan să aducă un plus pentru Rapid în etapele ce au mai rămas de disputat", a confirmat George Copos, potrivit Mediafax.
Nici patronul Sportului, Vasile Şiman, şi nici cel al Rapidului nu au vrut să dezvăluie detaliile împrumuturilor celor doi jucători, doar George Copos s-a limitat să spună că acordul este unul mai vechi.
"Datele tranzacţiei sunt confidenţiale, atât pot să spun că înţelegerea a fost făcută mai demult. Contractele jucătorilor au fost înregistrate la LPF înainte de încheierea perioadei de transferuri, iar mâine cei doi se vor prezenta la antrenamente", a declarat patronul Rapidului.
Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close