Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vasile Avram, noul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Fiul său, delegat la FC Braşov ? ?U? Craiova

Vasile Avram, noul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Fiul său, delegat la FC Braşov ? ?U? Craiova

Vasile Avram, noul şef al Comisiei Centrale a Arbitrilor. Fiul său, delegat la FC Braşov ? ?U? Craiova
20 Aug 2009   •   16:43

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a hotărât joi 20 august să îl numească pe Vasile Avram în funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, după ce Aron Huzu demisionase miercuri seara.

?În temeiul art. 35.4, litera i, Comitetul de Urgenţă al FRF aprobă, începând cu data de 20 august 2009, numirea domnului Vasile Avram în funcţia de preşedinte al CCA, pentru un mandat valabil până la Adunarea Generală de alegeri, care se va desfăşura în luna aprilie a anului 2010?, se arată într-un comunicat al FRF.

În urma acestei măsuri, FRF a făcut şi o excepţie de la regulamentul care prevedea că rudele de gradul I ale arbitrilor nu pot ocupa funcţii în CCA. Acum însă nu mai este nicio problemă, fiul lui Vasile Avram, Marius, fiind delegat chiar la primul meci al etapei a patra, unul interesant, între FC Braşov şi Universitatea Craiova.

Referitor la aducerea arbitrilor străini în Liga I, Vasile Avram a spus că nu este de acord, însă se supune deciziei Comitetului Executiv: ?Sunt de acord cu ce a hotărât Comitetul Executiv în privinţa arbitrilor străini, chiar dacă poate nu îmi convine. Nu cred că această problemă va dura foarte mult, poate nici un an. Voi fi de acord cu această problemă doar dacă va fi considerată ca un schimb de experienţă?, a spus Avram.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: vasile avram
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close