Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vasile Avram şi Sorin Ţerbea rămân în arest. Curtea de Apel Bucureşti le-a respins recursul

Vasile Avram şi Sorin Ţerbea rămân în arest. Curtea de Apel Bucureşti le-a respins recursul

Vasile Avram şi Sorin Ţerbea rămân în arest. Curtea de Apel Bucureşti le-a respins recursul
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Sep 2011   •   12:44

 Fostul şef al arbitrilor, Vasile Avram, rămâne în arest. Curtea de Apel Bucureşti a respins recursul acestuia la arestarea preventivă. Alături de el, rămâne în arest şi omul de afaceri Sorin Ţerbea.

Instanţa Curţii de Apel Bucureşti a respins cu majoritate recursurile celor doi faţă de măsura arestării preventive dispuse de Tribunal.

Procurorul a depus la dosar două documente, respectiv ordonanţa de învinuire a lui Vasile Avram, dintr-un alt dosar, privitor la fapta de fals în acte sub semnătură privată, precum şi ordonanţa de învinuire a fostului său apărător, avocatul Adrian Penciu. El le-a spus judecătorilor că aceste documente dovedesc faptul că Vasile Avram a încercat în acest fel să zădărnicească aflarea adevărului în ancheta penală privind faptele de luare de mită de care este acuzat. 


Fostul şef al CCA, Vasile Avram, şi omul de afaceri Sorin Ţerbea au fost arestaţi preventiv duminică, de Tribunalul Bucureşti, într-un dosar în care sunt acuzaţi de luare şi, respectiv, dare de mită. Decizia a fost contestată de cei doi la Curtea de Apel Bucureşti. 


Aceştia ar fi aranjat ca anumiţi arbitrii să fie delegaţi la meciurile echipei de fotbal din Târgu-Mureş, pentru această ediţie de campionat. Alte două persoane, angajaţi ai lui Sorin Ţerbea, au fost şi ele reţinute. 

Potrivit unui comunicat emis de DNA. Vasile Avram este acuzat de procurorii DNA că a luat mită de la Sorin Ţerbea, membru în Comitetul Executiv al FRFşi sponsor al clubului FC Târgu Mureş, 19.000 de euro, pentru a asigura arbitraje favorabile grupării ardelene în acest sezon.

 

 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close