Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vasile Turcu: Băiatul lui tata l-a umilit pe Rednic. SĂ-ŞI DEA DEMISIA TOŢI DE LA CLUB!

Vasile Turcu: Băiatul lui tata l-a umilit pe Rednic. SĂ-ŞI DEA DEMISIA TOŢI DE LA CLUB!

Vasile Turcu: Băiatul lui tata l-a umilit pe Rednic. SĂ-ŞI DEA DEMISIA TOŢI DE LA CLUB!
31 Mai 2009   •   23:57

Vasile Turcu, acţionarul lui Dinamo, a fost scos din minţi de înfrângerea echipei sale cu FC Braşov, 0-2. Oficialul dinamovist a ţinut să ameninţe că va pleca de la echipă dacă nu se renunţă la întreaga conducere tehnică, în frunte cu Rednic.
"Ce să mai discutăm cu Mircea Rednic? Ce să mai facem? Poate că ar trebui să ia lecţii de la băiatul lui tata! "Băiatul lui tata" l-a umilit pe Rednic, nu cred că Mircea o va uita niciodată! Dacă au onoare, toată conducerea tehnică, antrenori, maseuri, medici, preparatori. DEMISIA! AFARĂ DEFINITIV! Să plece Rednic, că de mult ne spune că se duce în Belgia!", a tunat Turcu la Otv.
"Lipsă de vlagă, nu puteau să alerge pe teren! I-au dominat braşovenii de la un cap la altul! Le cer iertare fanilor pentru acest insucces, deşi nu este vina conducătorilor, este numai vina staff-ului tehnic. Nu am nimic cu medicii, cu Rednic, dar nu mai vreau să-i văd la echipă! Trebuie făcută o nouă echipă! Eu nu mai bag niciun ban dacă nu se schimbă totul, plec şi cu asta basta! Unirea merită titlul. Dan Petrescu a demonstrat că este cel mai bun antrenor din România. Să le fie ruşine jucătorilor noştri, au contracte cu 90% mai mari decât cele ale jucătorilor Unirii!", a închiat Turcu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Vasile Turcu Mircea Rednic
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close