Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vasile Turcu, dorit ca investitor la Politehnica Iaşi

Vasile Turcu, dorit ca investitor la Politehnica Iaşi

Vasile Turcu, dorit ca investitor la Politehnica Iaşi
23 Iun 2009   •   10:55

După ce şi-a anunţat retragerea definitivă de la Dinamo, pentru că umilinţa în sezonul abia încheiat a fost prea mare, dar şi pentru că investitorii ceilalţi se încăpăţânează să îl ţină pe Mircea Rednic antrenor, Vasile Turcu îşi caută o nouă echipă la care să investească.

Sau, mai bine zis, echipele îl caută pe el. Este cazul Politehnicii Iaşi, care, ajunsă într-o gravă criză financiară, fără antrenor şi cu jucătorii nemulţumiţi că nu şi-au mai primit salariile de luni bune, caută un nou investitor. Moldovenii l-au dorit întâi pe Adrian Porumboiu, dar acesta a ales să rămână la Vaslui. ?Cu o undiţă de jucările, Copoul se dă la peştii mari?, titrează Evenimentul, care notează că Poli Iaşi şi-a îndreptat mai nou privirile spre o ţintă de calibru: Vasile Turcu.

Acesta a anunţat că se retrage din acţionariatul lui Dinamo, dar a lăsat de înţeles că ar putea să nu părăsească lumea fotbalului. ?A anunţat chiar că ar vrea să preia pe FC Argeş, dar ieşenii au intrat pe fir şi încearcă să-l deturneze din drumul spre Piteşti. Preşedintele lui Poli, Sorin Boca, a avut o primă discuţie cu Turcu, iar primarul Gheorghe Nichita, plecat pentru o întrunire a conducerii PSD, a promis şi el că va încerca să rezolve la Bucureşti problemele grupării din Copou?, scrie Evenimentul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Vasile Turcu Poli Iaşi Dinamo Bucuresti
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close