Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vasile Turcu: "Nu mă interesează ce zice Rednic. Doar nu dau explicaţii unui angajat"

Vasile Turcu: "Nu mă interesează ce zice Rednic. Doar nu dau explicaţii unui angajat"

Vasile Turcu: "Nu mă interesează ce zice Rednic. Doar nu dau explicaţii unui angajat"
Sursa foto: VASILE TURCU
18 Mar 2009   •   11:47

Tensiunile de la Dinamo au ajuns, deja, la cote paroxistice. Returul abia a început, echipa din Ştefan cel Mare nu a pierdut, încă nici un meci, dar prăpastia creată între conducere şi antrenori sau jucători este acum una greu de trecut. Titlul este în pericol, dar cele mai noi declaraţii ale lui Vasile Turcu, în care spune că nu îi datorează explicaţii "angajatului" Rednic arată o criză a cărei intensitate cu greu poate fi explicată.
Oficialii lui Dinamo au fost foarte nemulţumiţi de cele două rezultate de egalitate ale echipei înregistrate în tot atâtea etape, în deplasare cu Gaz Metan Mediaş (1-1) şi acasă cu CS Otopeni (0-0). Jocul echipei a reprezentat picătura care a umplut paharul pentru Borcea şi compania, echipa antrenată de Mircea Rednic ajungând doar din întâmplare la poartă împortiva unor echipe candidate certe la retrogradare.
?Sunt vinovat! E normal ce au zis acţionarii. Eu sunt vinovat şi mi-am asumat responsabilitatea. Totuşi, acţionarii nu trebuie să uite că suntem pe primul loc?, s-a apărat antrenorul "câinilor, conform prosport.
Rednic şi-a apărat jucătorii şi şi-a asumat responsabilitatea pentru rezultatele negative de la începutul returului, dar reacţia tehnicianului nu a fost de ajuns pentru unii acţionari. Florian Walter şi Vasile Turcu au fost cei mai vehemenţi contestatari ai acestuia. Dacă directorul executiv din "Groapă", Cristi Borcea, s-a limitat la ameninţări de neplată a salariilor, Turcu şi Walter chiar au părut decişi de a lua măsuri punitive. În orice caz declaraţiile lui Turcu au fost de-a dreptul războinice.
Atunci când tehnicianul în vârstă de 46 de ani a avut o întrunire cu Cristi Borcea şi Nicolae Badea, ceilalţi doi acţionari au lipsi, motiv pentru care Rednic s-a declarat dezamăgit şi deranjat. Turcu nu s-a simţit atins de reproşul antrenorului care, până la urmă, nu este decât un "angajat":
?Ce, ar trebui să mă intereseze pe mine ce spune Rednic? Eu aveam altă treabă şi de-asta nu am venit la întâlnire. Am fost invitat la o emisiune, am un program bine stabilit. Nu stau să dau explicaţii unui angajat?, a venit remarca acidă a investitorului de la Dinamo.
Florian Walter nu l-a "înţepat" la fel de tare pe Rednic, dar nici nu l-a iertat de unele ironii şi aluzii:
"Nu am fost la şedinţă pentru că nu am fost chemat. Domnul Rednic să ia campionatul, iar eu apoi o să îmi cer scuze", a declarat acţionarul pentru sursa citată.
Cireaşa de pe tort a fost, însă, o declaraţie pe care Turcu a făcut-o pentru GspTV.
"Ce să facem, să ne întâlnim cu domnul Rednic ca să ne luăm limbile în gură?".
Antena3.ro

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close