Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vasile Turcu: ?Sunt curios cum va juca Urziceniul în Ghencea?

Vasile Turcu: ?Sunt curios cum va juca Urziceniul în Ghencea?

Vasile Turcu: ?Sunt curios cum va juca Urziceniul în Ghencea?
20 Noi 2008   •   18:31

După ce Dinamo învinsese lejer la Timişoara, Steaua a avut un meci greu acasă cu bănăţenii. ?Cu Dinamo au luat trei şi cu noi şi-au dat viaţa pe teren?, spunea Valeriu Argăseală.
În aceeaşi notă, Vasile Turcu, unul dintre acţionarii din Şos. Ştefan cel Mare s-a grăbit să dea pronosticuri referitoare la meciul Unirii Urziceni cu Steaua, din ultima etapă a turului. Oficialul dinamovist a lansat speculaţii la GSPTV, conform cărora ialomiţenii nu se vor zbate prea mult în Ghencea: ?Unirea Urziceni va claca în cele din urmă. O să vedeţi ce se va întîmpla la meciul cu Steaua, vreau să văd dacă vor juca cu aceeaşi determinare pe care au avut-o cu noi?, a spus Turcu.
Turcu a explicat apoi reacţia lui Cristi Borcea, care i-a ameninţat pe fotbalişti că sărbătorile pentru ei vor fi negre, cu buzunarele goale, în cazul în care nu vor cîştiga ultimele două meciuri din tur: ?Domnul Borcea nu era supărat, ci s-a comportat ca un director general, luînd decizii. Supărări ar avea dacă ar apărea probleme în familie. Ferească Dumnezeu să fie supărat! Jucătorii au drepturi şi obligaţii. Ei trebuie să-şi facă treaba. Datoria lor nu e neapărat aceea de a aduce punct.? a cocluzionat dinamovistul.
Antena3.ro

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close