Antena 3 CNN Sport Fotbal intern "Vedeta" Onicaş, amendată drastic de Steaua. Becali îl atacă şi pe Bibişkov

"Vedeta" Onicaş, amendată drastic de Steaua. Becali îl atacă şi pe Bibişkov

"Vedeta" Onicaş, amendată drastic de Steaua. Becali îl atacă şi pe Bibişkov
30 Oct 2009   •   15:26

Deşi a luat doar 3 cartonaşe galbene şi unul roşu în cele 19 meciuri jucate în acest sezon, Mihai Onicaş va plăti scump pentru isprava din meciul cu Gloria Bistriţa, din Cupa României. Mijlocaşul a intrat pe teren în minutul 36, iar în minutul 81 a fost trimis la cabine de arbitrul Istvan Kovacs.

Decizia "centralului" a fost poate exagerată, însă Gigi Becali a aruncat vina pe jucător, despre care a spus că din "noul Rădoi" a ajuns "puştiul care şi-a luat-o în cap". "Onicaş a luat roşu pentru un gest idiot. Ce să spun, a căutat el să se răzbune pe adversar! Se vede şi el acum mare fotbalist. Nici o problemă, va suporta o sancţiune conformă cu Regulamentul de Ordine Interioară pentru asta. Va plăti amendă şi cu asta-basta, ca să nu se creadă mare vedetă", a declarat Becali, citat de Gazeta Sporturilor.

Regulamentului intern al Stelei spune că pentru gestul său, Onicaş poate încasa o amendă de 1.000 de euro, ceea ce înseamnă o treime din salariul lunar al mijlocaşului.

Onicaş a primit totodată o amendă de 3.000 de lei şi o suspendare de două etape din partea Comisiei de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Nici atacantul Krum Bibişkov nu a scăpat de criticile lui Gigi Becali, după meciul din Cupa României. Patronul a spus despre bulgar că nu mai are ce căuta în Ghencea, după penalty-ul ratat. "Să decidă Mihai Stoichiţă în privinţa lui, că de-asta e antrenor, însă a ratat penalty-ul care ne-a scos din Cupa României. Mai e ceva de zis?", a declarat patronul.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Gigi Becali
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close