Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vedeţi care sunt şansele Stelei şi ale CFR-ului de a rezista în Europa

Vedeţi care sunt şansele Stelei şi ale CFR-ului de a rezista în Europa

Vedeţi care sunt şansele Stelei şi ale CFR-ului de a rezista în Europa
06 Noi 2008   •   15:04

Aventura echipelor româneşti în Liga Campionilor se apropie de sfârşit. Să fim sinceri! Cât ne-am dori, Steaua este complet ieşită din cursă, pentru al III-lea an consecutiv nereuşind să ajungă în optimi, mai păstrând şanse teoretice doar la o primăvară în Cupa UEFA. Dar contracandidată pentru locul 3 în grupă îi va fi echipa lui Mutu, Fiorentina. Matematica ne dă puterea să mai sperăm, dar jocul din teren nu ne lasă nici o şansă. Dacă tot vorbim de matematică, ne permitem să facem o schemă a rezultatelor:
Steaua bate la Munchen, iar Fiorentina câştigă cu Lyon, pe teren propriu: Steaua are nevoie de o victorie în meciul direct cu italienii pentru a ajunge în Cupa UEFA.
Steaua bate la Munchen, iar Fiorentina face egal cu Lyon: Steaua are nevoie de o victorie în meciul direct cu italienii pentru a ajunge în Cupa UEFA, sau de un egal, cu condiţia să învingă la Munchen la cel puţin 3 goluri diferenţă.
Steaua bate la Munchen, iar Fiorentina pierde cu Lyon: Steaua face 4 puncte, Fiorentina rămâne cu 3, un eventual egal în ultima etapă fiind suficient pentru calificarea roş-albaştrilor în UEFA.
Steaua face egal la Munchen, iar Fiorentina câştigă cu Lyon: roş-albaştrii termină grupa pe locul 4.
Steaua face egal la Munchen, iar Fiorentina face egal sau pierde cu Lyon: Steaua are nevoie de o victorie în meciul direct cu italienii.
Steaua pierde la Munchen, iar Fiorentina câştigă cu Lyon: Steaua termină pe locul 4 în grupă.
Steaua pierde la Munchen, iar Fiorentina pierde acasă cu Lyon sau face egal: roş-albaştrii vor trebui să bată echipa lui Mutu pentru a obţine locul 3.
Clasamentul la zi în grupa F
1.O. Lyon 8p
2.Bayern 8p
3.Fiorentina 3p
4.Steaua 1p
Meciurile următoare în grupa F
25 noiembrie Bayern ? Steaua
25 noiembrie Fiorentina ? Lyon

10 decembrie Steaua ? Fiorentina
10 decembrie Lyon - Bayern

Misiunea CFR-ului pare mai uşoară la prima vedere, teoretic Culio şi compania ar putea să facă 6 puncte şi să se califice în faza superioară a UCL. Din nou, greu de crezut...
.Elevii lui Trombbeta vor da piept în etapa următoare a competiţiei cu AS Roma, echipă pe care a învins-o în chiar pe Olimpico. Tipic italienilor, ei par să îşi revină pe sfărşitul acestei faze, după 3-1 cu Chelsea.
Dacă CFR bate acasă, pe Roma, va acumula 7 puncte, va trece pe locul 2 doar dacă Chelesea îi va învinge pe francezii de la Bordeaux. Pentru a se califica în UEFA, CFR-ului îi este permisă şi o înfrângere, doar dacă Bordeaux pierde la Roma.
Clasamentul la zi în grupa A
1.Chelsea 7p
2.Roma 6p
3.Bordeaux 6p
4.CFR 4p
Meciurile următoare în grupa A
26 noiembrie Bordeaux - Chelsea
26 noiembrie CFR ? Roma

9 decembrie Roma ? Bordeaux
9 decembrie Chelsea - CFR
Cârcotaşi cum suntem noi românii, ne putem gândi şi la eventuale conspiraţii între cluburile mari, Steaua şi CFR fiind privite ca outside-ere la ?Masa bogaţilor? din Europa, iar jocul rezultatelor ar urma să fie total în defavoarea echipelor noastre.
Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close