Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vicepreşedintele CCA, Gheorghe Constantin, este audiat la DNA în dosarul „Avram-Ţerbea”

Vicepreşedintele CCA, Gheorghe Constantin, este audiat la DNA în dosarul „Avram-Ţerbea”

Vicepreşedintele CCA, Gheorghe Constantin, este audiat la DNA în dosarul „Avram-Ţerbea”
de M.T.    |    28 Sep 2011   •   15:48

Vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin „Suceavă”, este audiat la această oră de procurorii DNA în dosarul „Avram-Ţerbea”.

Conform Gazetei Sporturilor, oficialul CCA este prezent la DNA în calitate de martor.

Ca vicepreşedinte al CCA, Gheorghe Constantin este şeful interimar al arbitrilor, după ce Vasile Avram a fost suspendat de FRF din toate funcţiile deţinute.

După ce informaţia că Ion Crăciunescu a fost nominalizat pentru a prelua funcţia lui Vasile Avram, patru membri importanţi ai CCA şi-au anunţat demisia. Este vorba despre Anton Heleşteanu, Marian Dorobanţu, Stan Prodan şi Irina Mârţ. Se pare însă că viitorul preşedinte al comisiei ar fi renunţat oricum la ei când ar fi fost învestit.

Deocamdată, Ion Crăciunescu este principala variantă pentru a prelua postul lui Avram. Numai că nu este încă numit, aşa că vă rog să vă continuaţi activitatea, să nu lăsaţi în aer Comisia", le-a transmis Mircea Sandu celor patru demisionari.

Gheorghe Constantin ar fi fost şi el dispus să demisioneze, dar nu a putut să o facă deoarece trebuie să asigure interimatul până la numirea oficială a unui nou şef al arbitrilor.


×
Subiecte în articol: vasile avram DNA coruptie CCA
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close