Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Victor Becali: Am decis împreună cu Mutu să întrerupem colaborarea

Victor Becali: Am decis împreună cu Mutu să întrerupem colaborarea

Victor Becali: Am decis împreună cu Mutu să întrerupem colaborarea
Sursa foto: Foto: Antena 3
25 Ian 2011   •   11:39

Victor Becali a declarat marţi, că a ajuns la un acord cu Adrian Mutu pentru încetarea contractului de reprezentare. Înţelegerea a avut loc pentru a putea rezolva conflictul cu conducerea clubului italian AC Fiorentina, a precizat impresarul, potrivit Mediafax.

"Cei de la Fiorentina au spus că problema aş fi eu, şi pentru interesul lui am decis să întrerupem colaborarea. Nu e niciun fel de problemă, sunt prieten cu Adi Mutu şi important e ca el să-şi rezolve această problemă. Ca să nu mai fie niciun fel de problemă am decis de comun acord asta", a declarat Becali.

În acelaşi timp, impresarul FIFA a adăugat că Mutu este pe cont propriu de acum încolo, decizia de a rămâne sau nu la echipa italiană aparţinându-i în întregime fotbalistului.

"Nu ştiu dacă mai rămâne la Fiorentina sau pleacă, asta e problema lui de acum, va trebui să o rezolve singur"

Presa italiană a publicat, marţi, un articol potrivit căruia atacantul român Adrian Mutu a renunţat la colaborarea cu Becali, considerându-l pe impresar vinovat de problemele cu Fiorentina.

"Mutu l-a concediat pe Becali. Este o lovitură de teatru care anticipă o împăcare cu Fiorentina? Nu se poate spune dacă ruptura dintre Mutu şi sfătuitorul său poate influenţa decizia de revenire în lot a jucătorului, dar cu siguranţă alegerea românului va ajuta la o reapropiere de Della Valle", titrează violanews.com.

Mai mult decât atât, potrivit site-ului italian, Mutu va fi impresariat de Pietro Chiodi.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close