Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Victor Piţurcă: ?Şi ce dacă vine Boloni la meci? Să vină toţi antrenorii din Liga I!?

Victor Piţurcă: ?Şi ce dacă vine Boloni la meci? Să vină toţi antrenorii din Liga I!?

Victor Piţurcă: ?Şi ce dacă vine Boloni la meci? Să vină toţi antrenorii din Liga I!?
27 Mar 2009   •   16:05

La conferinţa de presă susţinută vineri de selecţionerul echipei naţionale, Victor Piţurcă, acesta nu s-a arătat deranjat de zvonurile care anunţă prezenţa la meci a lui Ladislau Boloni, despre care se zvoneşte că ar urma să preia reprezentativa în cazul unui eşec cu Serbia. ?Ce dacă vine Boloni în tribune? Nu văd de ce să fie o presiune. Invit toţi antrenorii din în campionatul intern să vină să vadă meciul?, a declarat tehnicianul.

În ceea ce priveşte partida cu echipa lui Radomir Antic, antrenorul ?tricolorilor? a spus că nu s-a decis asupra jucătorilor care vor fi titulari, adăugând că mai există câteva posturi care îi dau bătăi de cap. ?Ne-am pregătit bine şi sper să reuşim un joc bun şi să câştigăm toate cele trei puncte, ăsta este scopul nostru. Până mâine mai am câteva posturi la care mă mai gândesc. Am lucrat toată săptămâna, schimbând formaţia de bază încontinuu şi mă voi mai gândi până la prânz, când o să am discuţiile cu jucătorii. În momentul de faţă nu este nicio problemă medicală. Ovidiu Petre nu mai are probleme în zona inghinală, dar are o ciupercă la picior care l-a făcut să iasă mai devreme de la antrenament, iar acel accident a fãcut să nu fie la sută la sută?, a explicat Piţurcă, care a mai precizat că nu va asista la antrenamentul oficial al adversarilor, programat vineri seară: ?Nu am ce să văd la antrenamentul oficial al Serbiei, ei şi-au făcut temele în acasă. Nu e elocvent pentru mine antrenamentul lor oficial?.

Faptul că naţionala Serbiei se va mulţumi şi cu un punct în meciul de la Constanţa nu-l miră pe selecţionerul României. ?E normal ca sârbii să fie mulţumiţi şi cu un egal, pentru că ne-ar scoate practic din calculele calificării, însă în această grupă se vor mai întâmpla multe şi vor mai fi multe surprize. De la mijloc în sus sunt toţi jucătorii sârbi sunt periculoşi, toţi sunt fotbalişti care pot face diferenţa la un moment dat?, a conchis Piţurcă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: preliminarii CM 2010 Victor Pițurcă
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close