Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Victor Ponta, dezamăgit de evoluţia României cu Olanda: „Am privit golurile ca toată lumea, cu supărare”

Victor Ponta, dezamăgit de evoluţia României cu Olanda: „Am privit golurile ca toată lumea, cu supărare”

Victor Ponta, dezamăgit de evoluţia României cu Olanda: „Am privit golurile ca toată lumea, cu supărare”
de M.T.    |    28 Mar 2013   •   16:24

Nu doar fanii şi oamenii de fotbal au fost dezamăgiţi de prestaţia naţionalei României la Amsterdam, în meciul pierdut clar în faţa Olandei, scor 0-4, în preliminariile Cupei Mondiale, ci şi premierul Victor Ponta.

La finalul unei întâlniri avute la Ministerul Tineretului şi Sportului cu reprezentanţi ai sportului, şeful Executivului a fost întrebat de jurnalişti cum „a trăit" partida de marţi seară.

„Normal că am fost dezamăgit, ce să fac?", a răspuns primul ministru, potrivit Mediafax, apoi a adăugat că a privit golurile marcate de jucătorii olandezi la fel „ca toată lumea, cu supărare”.

El a adăugat însă că, deşi nu este specialist, consideră că tricolorii mai au şanse să se califice la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, din 2014, dacă vor învinge în meciurile următoare.

„Nu pot să mă bag într-un domeniu la care nu sunt decât spectator. Spun doar că sper ca la Bucureşti să câştigăm şi cu Ungaria, şi cu Turcia", a mai spus Ponta.


×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close