Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Victorie cu emoţii. CS Otopeni ? Rapid Bucureşti 1-2 (VIDEO)

Victorie cu emoţii. CS Otopeni ? Rapid Bucureşti 1-2 (VIDEO)

Victorie cu emoţii. CS Otopeni ? Rapid Bucureşti 1-2 (VIDEO)
27 Oct 2008   •   19:30

Rapid Bucureşti a învins pe CS Otopeni cu scorul de 2-1 (0-1), luni seara, în deplasare, la Ploieşti, în ultimul meci din etapa a 12-a a Ligii I de fotbal. În urma acestui rezultat, Rapid a urcat pe locul 8 în clasamentul Ligii I, cu 19 puncte, la egalitate cu CFR Cluj. De cealaltă parte, CS Otopeni, care a pierdut prima partidă după patru jocuri fără înfrângere, a rămas pe locul 17, cu 8 puncte.
Formaţia din Otopeni a deschis scorul prin Liviu Ganea, în minutul 26. Elinton Andrade a respins greşit o centrare trimisă în careul său, balonul a ajuns la Chiacu, acesta a şutat de la 16 metri, iar mingea a ajuns la Liviu Ganea, care a marcat cu un şut plasat de la şase metri.

După pauză însă giuleştenii au reuşit să întoarcă rezultatul. Primul care a înscris a fost Joao Paulo Andrade, în minutul 50, după o lovitură de colţ.

Un sfert de oră mai târziu, brazilianul Juliano Spadacio şi-a trecut în cont a 7-a reuşită în acest sezon, care l-a propulsat pe primul loc în topul golgheterilor, alături de Gabriel Paraschiv (Oţelul Galaţi) şi Florin Bratu (Dinamo). Spadacio a înscris cu un şut din voleu de la marginea careului de 16 metri, la care Cristi Munteanu nu a putut interveni.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid Bucureşti CS Otopeni
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close