Antena 3 CNN Sport Fotbal intern VIITORUL CONSTANȚA - CFR CLUJ LIVE text. Iancu deschide scorul și Viitorul e aproape campioană

VIITORUL CONSTANȚA - CFR CLUJ LIVE text. Iancu deschide scorul și Viitorul e aproape campioană

VIITORUL CONSTANȚA - CFR CLUJ LIVE text. Iancu deschide scorul și Viitorul e aproape campioană
Sursa foto: Foto: Sport Total FM
13 Mai 2017   •   19:39

VIITORUL CONSTANȚA - CFR CLUJ LIVE. ONLINE STREAM ultima etapă Liga I DIGI - VIDEO. Viitorul lui Hagi întâlnește CFR Cluj în ultima etapă din play-off, etapă decisivă pentru stabilirea campioanei României. Partida este LIVE VIDEO ONLINE pe Digi Sport și Dolce Sport.

VIITORUL CONSTANȚA - CFR CLUJ LIVE. ONLINE STREAM ultima etapă Liga I DIGI - VIDEO. CFR Cluj este echipa care poate să decidă cine ia titlul în acest an. Formația lui Vasile Miriuță a venit la Ovidiu fără șase jucători de bază. De partea cealaltă, și Hagi are probleme de lot. Este așteptat ca patru jucători de la Viitorul să nu ia startul. Echipa de pe litoral are nevoie de o victorie, indiferent de scor, fiind avantajată de rezultatele directe cu FCSB.

VIITORUL CONSTANȚA - CFR CLUJ LIVE. ONLINE STREAM ultima etapă Liga I DIGI - VIDEO. Înainte de ultima etapă din Liga 1, în care Viitorul este favorită la câștigarea titlului de campioană, Gheorghe Hagi a răspuns aluziilor făcute de Gigi Becali, că CS U s-ar fi dat la o parte în meciul direct cu Viitorul.

"S-a creat o presiune enormă în afara terenului din vorbe și din speculații. Noi nu am făcut nimic în afara terenului, nu am vorbit niciodată de adversari, nu se poate să faci așa, să inventezi lucruri.

Păi la Pitești a dat gol Coman, născut în '98, asta înseamnă că am denigrat competiția? Cei de la FCSB au cumpărat de la noi trei jucători și tot nu ne-au bătut.

VIITORUL CONSTANȚA - CFR CLUJ LIVE. ONLINE STREAM ultima etapă Liga I DIGI - VIDEO. Acum îmi dau seama ce am riscat eu la meciul cu FCSB, când l-am băgat pe Casap, care are 18 ani. Antrenorii din stafful meu se uitau uluiți la mine, vă dați seama ce scenarii se făceau dacă pierdeam.

 Am învățat și eu că pot să fac și echipa adversă. Cu cine să joace, cine să nu joace, să-i fac programul.

Îmi vine să râd, dar devenim penibili. Au luat cel mai bun tânăr jucător din liga secundă și nu joacă deloc. Ce atâta frică?

Vă dați seama cât de mare e presiunea dacă un super talent de 18 ani nu poate să joace alături de 10 jucători experimentați? Dacă pierd acum, parcă văd că se va spune că ne-am dat la o parte", a spus Hagi la conferința de presă.

VIITORUL CONSTANȚA - CFR CLUJ LIVE. ONLINE STREAM ultima etapă Liga I DIGI - VIDEO. De cealaltă parte, Vasile Miriuță anunță că își va salva onoarea la Ovidiu. "Să știe toată lumea clar că băieții mei nu se dau la o parte! Nu ne prostituăm! S-au exagerat discuțiile după jocul cu Dinamo! Marc a venit la mine plângând fiindcă a fost acuzat! Eu am încredere totală în ei, bag mâna în foc oricând!".

×
Subiecte în articol: stream online video live CFR Cluj viitorul
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close