Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Viitorul Constanţa - Pandurii Tg. Jiu 2-0, în ultimul meci din etapa a 13-a din Liga I

Viitorul Constanţa - Pandurii Tg. Jiu 2-0, în ultimul meci din etapa a 13-a din Liga I

Viitorul Constanţa - Pandurii Tg. Jiu 2-0, în ultimul meci din etapa a 13-a din Liga I
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    30 Oct 2012   •   10:59

Viitorul Constanţa a învins pe teren propriu pe Pandurii Tg. Jiu cu scorul de 2-0, în ultimul meci din etapa a 13-a din Liga I.

În urma acestei înfrângeri, gorjenii au pierdut contactul cu liderul Steaua, care are acum un avans de 6 puncte în fruntea clasamentului.

Gazdele au deschis scorul în minutul 27, atunci când Gabriel Iancu a transformat penaltyul obţinut de Aurelian Chiţu în urma unui duel în careu cu Iulian Mamele.

Echipa antrenată de Petre Grigoraş ar fi putut egala tot dintr-o lovitură de pedeapsă, dar portarul constănţenilor, Alexandru Buzbuchi, a reuşit să apere execuţia lui Alexandru Maxim din minutul 87.

Rezultatul final a fost stabilit în minutele de prelungire, de Chiţu, care a înscris după ce şutul său îniţial fusese respins de Mingote.

Prin victoria obţinută împotriva ocupantei locului 2, Viitorul a urcat pe poziţia a 11-a, cu 17 puncte.

„Pandurii ne-a dominat, este o echipă foarte bună. Este adevărat că am avut şi şansă, dar şansa ţi-o faci şi singur. Jucătoriii s-au bătut ca să câştige contra unui adversar foarte bun. Jucând aşa, Pandurii o să aibă multe victorii. Cred că echipa noastră este mai bună în fiecare zi, chiar dacă în seara asta am avut şi şansă, şi un portar care ne-a salvat”, a spus Gheorghe Hagi la finalul întâlnirii.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close