Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Viorel Hizo a fost dat afară de la FC Vaslui. Sabău, posibilul înlocuitor

Viorel Hizo a fost dat afară de la FC Vaslui. Sabău, posibilul înlocuitor

Viorel Hizo a fost dat afară de la FC Vaslui. Sabău, posibilul înlocuitor
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    27 Ian 2012   •   11:38

Viorel Hizo a fost dat afară de la FC Vaslui. Informaţia a fost confirmată de finanţatorul moldovenilor, Adrian Porumboiu, şi este motivată de un conflict care ar exista între tehnicianul de 65 de ani şi fostul mare arbitru, conflict legat de întârzierile salariale .

Nu e datoria mea să-l anunţ pe Viorel Hizo. Preşedintele Ciprian Damian se va ocupa de tot. Nu e normal ce se întâmplă la echipa pe care o conducea domnul antrenor. Li se creau toate condiţiile de pregătire, iar ei reacţionau cum reacţionau. Au fost la Poiană şi s-au plâns că e zăpadă prea mare. Am acceptat să plece de acolo. Acum, în Antalya, nu au vrut să facă antrenament. Nu e corect, în condiţiile în care existau doar câteva restanţe salariale”, a explicat Porumboiu pentru gsp.ro.

Conform sursei citate, un oficial al clubului FC Vaslui va merge în Antalya şi va definitiva cu Viorel Hizo termenii rezilierii contractului dintre cele două părţi.

Cel care l-ar putea înlocui pe Hizo este Ioan Ovidiu Sabău, care a mai fost aproape de a semna cu FC Vaslui, după despărţirea de Poli Timişoara, însă atunci afacerea a căzut. Adrian Porumboiu a evitat să ofere un răspuns clar în acest sens.

Deocamdată, nu pot spune sută la sută că Sabău va fi următorul antrenor al echipei”, a spus patronul vasluienilor pentru un post TV local.

Viorel Hizo, cel mai în vârstă tehnician din Liga I, este al doilea antrenor demis în 2012, după ce FCM Tg. Mureş a renunţat la Maurizio Trombetta, tot din cauza unor neînţelegeri de natură financiară. În locul italianului, ardelenii l-au adus pe Marius Lăcătuş.


×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close