Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vlad Chiricheş a devenit oficial cel mai scump jucător vândut din Liga I. Tottenham a anunţat transferul său

Vlad Chiricheş a devenit oficial cel mai scump jucător vândut din Liga I. Tottenham a anunţat transferul său

Vlad Chiricheş a devenit oficial cel mai scump jucător vândut din Liga I. Tottenham a anunţat transferul său
Sursa foto: Foto: tottenhamhotspur.com
de M.T.    |    30 Aug 2013   •   16:55

Vlad Chiricheş este oficial jucătorul celor de la Tottenham Hotspur, clubul londonez anunţând transferul internaţionalului român pe site-ul oficial.

„Suntem încântaţi să anunţăm că am ajuns la un acord cu FC Steaua Bucureşti pentru transferul lui Vlad Chiricheş”, se arată pe site-ul echipei care a terminat pe locul 5 în ultima ediţie de Premier League.

Suma transferului nu a fost dezvăluită, dar Eurosport scrie că londonezii vor plăti campioanei României 8,5 milioane de lire sterline (aproximativ 10 milioane de euro), ceea ce îl face pe Chiricheş cel mai schum jucător vândut din Liga I.

Precedentul record, 6 milioane de euro, era împărţit de Bogdan Stancu, pe care Steaua l-a cedat la Galatasaray în 2011, şi Cristian Săpunaru, vândut de Rapid la FC Porto în 2008.

Fundaşul de 23 de ani a evoluat de 62 de ori pentru Steaua, care l-a transferat în ianuarie 2012 de la Pandurii Tg. Jiu, cucerind alături de roş-albaştri un titlu şi o Supercupă a României.

De asemenea, Vlad Chiricheş are 19 selecţii la echipa naţională.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close