Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Voinţa Sibiu ratează victoria în Regie după ce a condus de două ori

Voinţa Sibiu ratează victoria în Regie după ce a condus de două ori

Voinţa Sibiu ratează victoria în Regie după ce a condus de două ori
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    11 Sep 2011   •   20:33

Voinţa Sibiu a condus de două ori în Regie, dar nu a reuşit decât o remiză, scor 2-2, în faţa Sportului, care rămâne fără victorie pe teren propriu în actuala ediţie a Ligii I.

 
După o primă repriză în care Ferfelea, Dobre şi Curelea, respectiv Matei şi Iulian Popa au ratat cele mai importante ocazii, oaspeţii au deschis scorul în startul părţii secunde, prin Forika, fundaşul Voinţei reluând cu capul în poartă o centrare venită dintr-o locitură liberă.
 
Sibienii au condus doar cinci minute, Cheţan restabilind egalitatea cu un şut la colţul scurt, însă au revenit în avantaj în minutul 77, atunci când Bunea a marcat din apropiere după o pasă excelentă a lui Coman. Elevii lui Gigi Mulţescu a reuşit să evite o nouă înfrângere, Lazăr profitând de o gafă a lui Dănălache şi înscriind în poarta goală.
 
Oaspeţii ar fi putut lua totuşi toate punctele, dar şutul de la distanţă al lui Dâlbea a lovit bara transversală. 
 
Voinţa Sibiu remizează pentru a patra oară în şase etape şi, cu 7 puncte, se află pe locul 12, în timp ce studenţii ocupă poziţia a 16-a, cu numai 5 puncte.
 
Sportul: A. Popescu - Beţa, Patriche, Ghinga, Farmache (Lazăr 46) - Ferfelea, Cheţan, Maxim, A. Lungu - L. Dobre (Irimia 67), Curelea
 
Voinţa: Dănălache - Forika, Tânc, N. Grigore II - Bunea, Beza, Dâlbea, Tătar - I. Matei (Maghici 68), Martinescu (Coman 59), I. Popa (Nicola 81).

×
Subiecte în articol: Vointa Sibiu Sportul Studentesc Liga I
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close