Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Wotte aduce disciplina în Bănie: "Gata cu individualităţile, vreau o echipă"

Wotte aduce disciplina în Bănie: "Gata cu individualităţile, vreau o echipă"

Wotte aduce disciplina în Bănie: "Gata cu individualităţile, vreau o echipă"
Sursa foto: florin costea
25 Ian 2010   •   16:20

Tehnicianul batav al Universităţii Craiova, Mark Wotte, nu este mulţimit de ce a găsit la echipa-fanion a Olteniei. Olandezul vrea să coboare milităria din pod pentru a salva Ştiinţa de la retrogradare. Principala problemă a echipei este, crede el, că echipa se bazează prea mult pe individualităţi şi jocul colectiv este lăsat în plan secund.
"Ştiu cã presa a scris că aş fi un antrenor sever şi aşa este. Echipa aceasta are nevoie de severitate. Dacă am o echipă disciplinată, puternică mental şi pregătitã fizic, atunci pot sta relaxat. Universitatea are nevoie de mai multă disciplină, are nevoie să crească din punct de vedere fizic şi să devină cu adevărat un grup, nu doar o serie de individualităţi adunate la un loc. Există progrese în ceea ce priveşte atitudinea jucătorilor. În primele zile, toţi se plângeau de câte ceva. Şi le-am spus următorul lucru: întrebaţi-vă taţii cât câştigă şi comparaţi salariile lor cu ale voastre", declarat Wotte pentru Mediafax.
Wotte nu regretă deloc faptul că Universitatea l-a pierdut pe atacantul Julius Wobay, care a fost lăsat să plece de la echipă după jucătorul a spus că nu vrea să mai stea în Oltenia.
"Craiova are un buget limitat, nu ne mai putem permite să oferim salarii precum avea Stoica. Despre Wobay pot să spun următorul lucru: orice fotbalist care nu îşi doreşte să joace pentru echipa pe care o conduc e liber să plece. De când am venit eu, era mereu nemulţumit, era nefericit. Ştiţi statistica lui? Câte pase de gol a dat, câte goluri a marcat în trei ani? 10 goluri, adică trei goluri pe sezon. Este un jucător talentat, tehnic, respect faptul că fanii îl iubeau, însă nu poţi câştiga meciul cu un show-man precum Wobay", a criticat dur Wotte.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Universitatea Craiova Florin Costea
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close