Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Zaharia: "Cum să facă Steaua performanță când sunt tot timpul scandaluri la echipă?"

Zaharia: "Cum să facă Steaua performanță când sunt tot timpul scandaluri la echipă?"

Zaharia: "Cum să facă Steaua performanță când sunt tot timpul scandaluri la echipă?"
Sursa foto: gigi becali
27 Sep 2009   •   11:39

Fostul atacant din Ghencea, Dorel Zaharia, se consideră norocos că se află la FC Brașov și nu la Steaua. Cel puțin din punctul de vedere al presiunii puse pe jucători de către patronul Gigi Becali. Zaharia va avea șansa să arate cât de importantă este liniștea la echipă atunci când echipa sa, FC Brașov, va întâlni duminică seară Steaua, la Brașov, în ultima partidă a etapei a opta.
"Este evident că, atunci când întâlneşti Steaua, ai o motivaţie în plus. Marele nostru atu este liniştea de la echipă. Conducătorii noştri nu ne critică şi nu pun presiune pe noi, pe când în Ghencea este complet invers. E normal ca la un club unde sunt tot timpul scandaluri să nu fie rezultate. Am trecut şi eu pe la Steaua şi ştiu ce presiune este acolo. Nu e deloc uşor când patronul te critică după fiecare meci. Criticile lui Becali crează o presiune incredibilă, iar consecinţele se văd pe teren, sunt fără logică.", a declarat, potrivit Evz, atacantul Brașovului.
Unul dintre puținii antrenori care au luat atitudine în fața dificilului patron al Stelei a fost, povestește Zaharia, Gheorghe Hagi, în mandatul căruia fostul jucător bistrițean a venit în Ghencea.
"O bună parte din timp l-am avut antrenor pe Hagi, care nu permitea aşa ceva. Atunci erau doar criticile din presă, dar Hagi ne sfătuia să nu citim ziarele, pentru a nu fi afectaţi. În mod normal, dacă patronul intră în vestiar să-i certe pe jucători, cred că antrenorul este cel care trebuie să-i apere, el este liantul dintre echipă şi conducere", a încheiat Zaharia.
Meciul FC Brașov - Steaua se joacă pe Stadionul Tineretului din Brașov, duminică, începând cu ora 20.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close