Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Zece jucători dinamovişti vor fi cercetaţi de Poliţie

Zece jucători dinamovişti vor fi cercetaţi de Poliţie

Zece jucători dinamovişti vor fi cercetaţi de Poliţie
28 Apr 2011   •   14:44

Comisia de disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a amendat clubul Dinamo Bucureşti cu suma de 20.000 de lei şi a dispus ca următorul joc de acasă al echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare, cel de joi 28 aprilie, cu Gloria Bistriţa, să se dispute cu porţile închise.

Decizia a fost luată după ce suporterii dinamovişti au aruncat torţe pe teren la meciul cu Steaua. Acuzaţi că le-ar fi furnizat suporterilor torţele în momentul în care au împărţit fulare la debutul partidei, zece jucători dinamovişti sunt şi ei cercetaţi. Aceştia sunt acuzaţi că au introdus materiale pirotehnice pe stadion. Cazul dinamoviştilor a fost judecat în această dimineaţă de Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal, însă probele aduse de Jandarmerie au fost respinse de membrii Comisiei. Deşi au scăpat de o sancţiune în plan sportiv în această dimineaţă, fotbaliştii alb-roşii pot primi una în plan civil.

"Jucătorii echipei Dinamo au aruncat, înainte de meci, în sectorul unde se află fanii dinamovişti mingi şi fulare înnodate. Unul din fulare a fost prins de către un jandarm, iar înăuntru se aflau patru torţe", declarase purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, în urma partidei dintre Steaua şi Dinamo.

Preşedintele CA al Dinamo, Nicolae Badea, a declarat că Dinamo va restitui banii pentru tichetele vândute la partida cu Gloria Bistriţa sau suporterii vor avea posibilitatea preschimbării lor pentru tichete la partida următoare.



×
Subiecte în articol: Dinamo Bucuresti Gloria Bistrita Liga I
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close