Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Zicu acceptă reducerea salariului la jumătate şi rămâne la Dinamo! Vor face şi alţi "câini" acelaşi gest?

Zicu acceptă reducerea salariului la jumătate şi rămâne la Dinamo! Vor face şi alţi "câini" acelaşi gest?

Zicu acceptă reducerea salariului la jumătate şi rămâne la Dinamo! Vor face şi alţi "câini" acelaşi gest?
Sursa foto: ianis zicu
01 Iul 2009   •   08:57

Iată că, într-o perioadă în care cluburile de fotbal sunt strâmtorate şi nu ştiu pe unde să mai scoată cămaşa din cauza datoriilor, iar jucătorii ţin cu dinţii de salariile astronomice, se găsesc şi spărgători de grevă. Ianis Zicu, unul dintre cei mai bine plătiţi jucători de la Dinamo, cu 400.000 de euro pe an, a refuzat o mutare la Unirea Urziceni şi a ales să rămână în Ştefan cel Mare pe un salariu de două ori mai mic pentru a juca în Liga Campionilor cu "câinii", atunci când aceştia vor obţine calficarea.
La un moment dat în cursul zilei de marţi, Zicu era dat ca şi transferat la Unirea Urziceni, Dan Petrescu şi Mihai Stoica dorindu-l cu insistenţă pentru a acoperi golul lăsat de întoarcerea la Sportul Studenţesc a lui Dacian Varga. Se spunea că Dinamo ar fi primit de la Unirea o ofertă de împrumut pe un an, iar că jucătorul ar accepta un salariu mai mic tocmai pentru a se pune pe picioare şi a juca în Liga Campionilor. Toate acestea variante au picat, însă, deoarece pentru Zicu a contat felul frumos în care l-a tratat conducerea lui Dinamo în lunga perioadă pe care a petrecut-o prin spitale şi prin săli de fizioterapie.
"Nu plec de la Dinamo, am hotărât împreună cu condocerea să rămân. Am acceptat şi reducerea salariului pentru a ajuta clubul să iasă dintr-o situaţie mai neplăcută. Asta e dorinţa mea. Conducerea s-a purtat foarte frumos cu mine cât am fost accidentat şi nu puteam să plec când mi-am revenit. Sper să mă bucur cu toţi dinamoviştii de câştigarea titlului în sezonul viitor. Doar la asta mă gândesc!", a spus Zicu într-o intervenţie la GspTV.
Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close