Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Zicu, amendat de Jandarmerie pentru că a înjurat suporterii lui Dinamo în meciul umilitor de la Piteşti

Zicu, amendat de Jandarmerie pentru că a înjurat suporterii lui Dinamo în meciul umilitor de la Piteşti

Zicu, amendat de Jandarmerie pentru că a înjurat suporterii lui Dinamo în meciul umilitor de la Piteşti
Sursa foto: ianis zicu
11 Iun 2009   •   17:10

Bătut pe teren cu 5-2, atacat de suporteri şi amendat cu 1.000 de lei noi de Jandarmeria Română. Miercuri a fost, cu siguranţă, o zi proastă pentru Zicu. Fotbalistul lui Dinamo a fost surprins de jandarmi când a înjurat şi a făcut gesturi obscene spre galeria "alb-roşie", gesturi care ar fi sporit violenţele de pe teren, motiv pentru care Zicu a fost sancţionat contravenţional.
Suporterii lui Dinamo nu au stat mult timp în tribunele stadionului "Nicolae Dobrin" din Piteşti la meciul dintre FC Argeş şi Dinamo, ei fiind evacuaţi de jandarmi în prima repriză. Un grup de suporteri a sărit gardul ce despărţea tribunele de terenul de joc după ce Zicu nu s-a bucurat la golul de 1-1, înscris chiar de el, şi a provocat galeria lui Dinamo. Dintre suporterii care au pătruns pe teren, trei s-au ales cu dosare cu acte de constatare pentru distrugere, iar opt au fost sancţionaţi cu amende între 1.000 şi 3.500 de lei, pe lângă interzicerea accesului pe arenele de fotbal pentru doi ani, informează Mediafax.
Măsurile jandarmeriei nu s-au oprit aici, chiar fotbalistul Zicu fiind nevoit să scoată din buzunat 1.000 de lei, în timp ce clubul FC Argeş a primit un avertisment scris deoarece nu a asigurat măsurile de secutate care ai fi putut împiedica intrarea suporterilor pe teren.
Antena3.ro

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close