Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Zicu depune memoriu împotriva lui Dinamo, Becali îl critică: "Unde o să se ducă?"

Zicu depune memoriu împotriva lui Dinamo, Becali îl critică: "Unde o să se ducă?"

Zicu depune memoriu împotriva lui Dinamo, Becali îl critică: "Unde o să se ducă?"
Sursa foto: ianis zicu
15 Dec 2009   •   15:48

Mijlocaşul dinamovist Ianis Zicu a depus marţi un memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal prin care cere să fie declarat jucător liber de contract. Motivul invocat de Zicu este întârzierea plăţii ratelor contractuale. Jucătorul care a şters banca în acest sezon la Dinamo este admonestat de impresarul său, Victor Becali, care spune că plecarea de la Dinamo este inoportună din moment ce nu are nici o ofertă de la alte echipe.
"Ianis Zicu a depus un memoriu la ligă să devină jucător liber pe baza întârzierilor salriale. Nu avea alte motive. Eu nu am nicio ofertă pentru el. Ce ofertă să am? Unde a jucat Zicu în ultima vreme ca să am oferte pentru el? Acum nu ştiu dacă poate deveni jucător liber pentru că nu eu am depus memoriul, el singur l-a depus. Se judecă, dar să vedem ce se decide. Unde să se ducă Zicu? El crede că dacă a depus memoriu gata se rezolvă tot şi devine jucător liber. Să vedem ce va fi, pentru că Dinamo nu se poate prezenta astăzi", a precizat Victor Becali, pentru prosport.
Ianis Zicu s-a întors la Dinamo în vara lui 2007 şi, după doar câteva meciuri, s-a accidentat foarte grav la genunchim revenindu-şi complet doar spre finalul campionatului trecut.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close