Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Zotta: Copos e numărul unu în conducerea Rapid, în proporţie de 99,99%

Zotta: Copos e numărul unu în conducerea Rapid, în proporţie de 99,99%

Zotta: Copos e numărul unu în conducerea Rapid, în proporţie de 99,99%
26 Oct 2008   •   15:01

Directorul general al Rapidului, Constantin Zotta, spune că George Copos este în continuare numărul unu din conducerea Rapidului.
"Acţionar principal, în proporţie de 99,99 la sută, este domnul Copos, prin reprezentanţii săi, AFC Rapid pe care o controlează şi alte societăţi. Există o promisiune de vânzare cumpărare între acţionarul George Copos şi finanţatorul Fathi Taher, semnată în martie 2008, nu cunosc detaliile, nu ştiu ce conţine. Nici eu, nici ceilalţi membri ai Consiliului de Administraţie nu cunosc mai multe detalii. Cu toţii credeam că se va finaliza afacerea la începutul acestei toamne. Din păcate, nu s-a întîmplat, iar cauzele nu le cunosc, doar Copos şi Taher ştiu bine", a spus Zotta la GSP TV.
Referitor la investiţia de 8 milioane de euro pe care Taher ar fi făcut-o la Rapid, Zotta a declarat:: ?Nu ştiu dacă sînt exact 8 milioane, probabil că sînt 7 băgate în transferuri. Banii care au venit pînă acum au fost din partea finanţatorului Fathi Taher, care a găsit o cale să rezolve problemele pînă acum. Singura modalitate în acel moment a fost împrumutul. Cine va conduce în viitor Rapidul o să încerce, dacă o să aibă de unde, să dea banii înapoi?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Rapid George Copos
Parteneri
Imagini spectaculoase în România - Aurora boreală surprinsă în Bacău
x close