Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Zotta:?George Copos a achitat salariile jucătorilor rapidişti?

Zotta:?George Copos a achitat salariile jucătorilor rapidişti?

Zotta:?George Copos a achitat salariile jucătorilor rapidişti?
13 Noi 2008   •   17:58

Jucătorii Rapidului ameninţaseră că nu vor efectua deplasarea spre Bănie, pentru meciul cu U Craiova din etapa a XV-a a Ligii I, dacă nu le vor fi achitate salariile restante.
La câteva ore după aceea, fostul director general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, că acţionarul majoritar al clubului, George Copos, a achitat salariile jucătorilor "alb-vişinii", aceştia fiind la zi cu contractele pe care le au cu gruparea giuleşteană.
?Azi, s-au plătit salariile tuturor jucătorilor. În momentul de faţă contractele sunt la zi. Banii au fost achitaţi de acţionarul majoritar George Copos. S-ar fi plătit şi primele, dar conform Regulamentului de Ordine Interioară locul pe care se află echipa în momentul de faţă nu permite achitarea acestora de către conducerea clubului?, a spus Constantin Zotta.
Cu toate acestea, nesiguranţa plutea încă în atmosfera de la ProRapid, şi nu era vorba de ceaţă.
Preşedintele CA rapidist, Constantin Toma, a declarat că nu ştie dacă dacă banii au intrat deja în conturile jucătorilor, dar s-a găsit o soluţie pentru depăşirea acestei crize financiare.
Întrebat dacă salariile au fost achitate de omul de afaceri Nicu Gheară, Toma a răspuns: "Nu, este exclus! Soluţia pentru plata salariilor vine din partea domnului Copos."
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: George Copos FC Rapid
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close