Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Zotta: ?Nici Copos şi nici Taher nu au adus banii pe octombrie?

Zotta: ?Nici Copos şi nici Taher nu au adus banii pe octombrie?

Zotta: ?Nici Copos şi nici Taher nu au adus banii pe octombrie?
21 Noi 2008   •   17:11

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat că banii cu care au fost plătite salariile jucătorilor pe luna octombrie nu au fost aduşi nici de George Copos şi nici de Fathi Taher, ci de managementul care a fost des criticat în ultima perioadă, în frunte cu Constantin Toma.
?Banii cu care s-au plătit salariile restante pe luna octombrie nu au fost aduşi nici de Copos şi nici de Taher. Banii au fost aduşi de un management adevărat, un management de calitate, care în ultima perioadă a fost criticat în mai multe rânduri?, a afirmat Zotta.
Oficialul rapidist a precizat că pentru echipa de sub Grant, ultimele două etape ale turului de campionat (cu FC Vaslui şi Poli Iaşi) sunt foarte importante, pentru că acestea pot urca Rapid de Jose Peseiro pe un loc de cupe europene la sfârşitul turului de campionat. ?Sper ca în meciul cu FC Vaslui sã joace şi Cesinha şi ceilalţi care au probleme. Pentru noi aceste şase puncte din ultimele două jocuri sunt foarte importante pentru a termina turul de campionat pe un loc de cupă europeană. Sper ca această pauză din iarnă să aducă liniştea la Rapid, iar jucătorii să vină cu încredere din vacanţă", a concluzionat Zotta.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: George Copos FC Rapid
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close