Antena 3 CNN Sport Fotbalistul care s-a prăbuşit pe teren în timpul unui meci a murit

Fotbalistul care s-a prăbuşit pe teren în timpul unui meci a murit

Fotbalistul care s-a prăbuşit pe teren în timpul unui meci a murit
Sursa foto: Foto: Mediafax
05 Aug 2012   •   12:54
Update 13:15 - Fotbalistul nigerian al echipei Delta Tulcea, Chinonso Ihelwere Henry, care s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului amical cu FC Baloteşti, a murit după ce medicii au încercat să-l resusciteze timp de aproximativ o oră.
   
"Pacientul a fost tot timpul în stop cardiorespirator. El a fost găsit în stop cardiorespirator şi s-au făcut manevre de resuscitare de la ora 1.2.05 până la ora 13.12. Echipajul de prim ajutor a ajuns la 3-4 minute de la apel", a declarat medicul Ioana Tănase, medic de la echipajul SMURD sosit la faţa locului.
   
Decesul jucătorului a fost declarat la ora 13.12, el fiind preluat de Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei.


   
La rândul său, Constantin Pascariu, delegat al echipei gazdă, FC Baloteşti, a spus că, din informaţiile pe care le are de la reprezentanţii Delta Tulcea, nigerianul Chinonso Ihelwere Henry era titular al acestei echipe, fiind un jucător de bază. Pascariu a mai spus că a fost informat, de asemenea, că nigerianul nu era cunoscut cu probleme medicale.
   
El a mai afirmat că echipa Delta Tulcea se afla în cantonament de câteva zile, iar în ultimele 5-6 zile a mai avut trei meciuri amicale, jucătorii fiind cazaţi în această perioadă la hotel în Snagov.
   
Jucătorul nigerian Chinonso Ihelwere Henry avea 21 de ani şi evolua pe postul de atacant. El fusese adus în România de tehnicianul Ion Marin.

------------

Un fotbalist nigerian s-a prăbuşit pe terenul de fotbal, în timpul unui meci.

Din primele informaţii, sportivul ar fi suferit un infarct. Incidentul s-a petrecut la Baloteşti. Este vorba despre fotbalistul Chinonso Ihelwere Henry, conform DC News.

Incidentul a avut loc într-un meci de liga a doua între CS Tulcea şi FC Baloteşti.

Reporterul GSP TV, Răzvan Luţac, a arătat că fotbalistul de 21 de ani este şi unul dintre cei mai buni jucători din liga secundă. "Există probleme medicale care nu pot fi depistate nici la controale. Au fost cazuri şi la case mai mari, cum a fost cazul din Spania cu jucătorul de la FC Sevilla".

×
Subiecte în articol: fotbal teren infarct
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close