Antena 3 CNN Sport Gică Popescu, decizie dură: „Nu am niciun gând să revin în fotbal. E posibil să nu mă întorc niciodată”

Gică Popescu, decizie dură: „Nu am niciun gând să revin în fotbal. E posibil să nu mă întorc niciodată”

Gică Popescu, decizie dură: „Nu am niciun gând să revin în fotbal. E posibil să nu mă întorc niciodată”
05 Ian 2017   •   20:38

Gică Popescu a declarat că nu ar vrea să mai aibă de-a face cu fotbalul și este posibil să stea în continuare departe de fenomen.

„Nu am niciun gând să revin în fotbal. Eu nu am vrut să candidez la preşedinţia FRF. Dar lumea a spus că noi, cei care am fost reprezentanţii Generaţiei de Aur, să ne implicăm. Am avut un proiect la care am lucrat foarte, foarte mult. Şi aveam cu toţii mult entuziasm. Toată echipa din jurul meu avea o ambiţie nemaipomenită. Acum, mi-a dispărut complet entuziasmul, puţin probabil să mai apară. Nu mai simt că trebuie să fiu preşedintele FRF. E foarte greu să mai găsesc resorturile necesare. Toată echipa din jurul meu avea o ambiţie nemaipomenită. Acum, mi-a dispărut complet entuziasmul, puţin probabil să mai apară. Nu mai simt că trebuie să fiu preşedintele FRF. E foarte greu să mai găsesc resorturile necesare”, a spus Popescu la Digi Sport.

×
Subiecte în articol: Gica Popescu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close