Antena 3 CNN Sport Gigi Becali, declarații controversate despre războiul din Ucraina: ”Ăia sunt naziștii, știu eu! Șeful lor l-a pus pe Zelenski președinte”

Gigi Becali, declarații controversate despre războiul din Ucraina: ”Ăia sunt naziștii, știu eu! Șeful lor l-a pus pe Zelenski președinte”

Gigi Becali a dat declarații controversate despre războiul din Ucraina. Ca urmare, Dinamo Kiev a anulat amicalul cu FCSB, care urma să aibă loc pe data de 20 aprilie. ”Pe Zelenski l-a pus un mare miliardar care are gruparea Azov. Ăia sunt naziștii", a spus Becali.

Gigi Becali, declarații controversate despre războiul din Ucraina: ”Ăia sunt naziștii, știu eu! Șeful lor l-a pus pe Zelenski președinte”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    15 Apr 2022   •   10:10

Dinamo Kiev a anulat amicalul cu FCSB în urma declaraţiilor controversate făcute de Gigi Becali.

Partida urma să aibă loc pe 20 aprilie, însă conducerea echipei ucrainene a anunţat că s-a simţit ofensată de afirmațiile făcute de finanțatorul de la FCSB, săptămâna trecută. 

La scurt timp după anunţul făcut de Dinamo Kiev, latifundiarul a venit cu o reacţie: "Nu m-a interesat pe mine. Ce mă interesează pe mine de Dinamo Kiev? E problema mea Dinamo Kiev?", scrie GSP. În locul meciului cu FCSB, Dinamo Kiev va juca împotriva CFR Cluj.

Nu știu, nu m-a interesat pe mine, i-am lăsat pe Lucescu și pe Mihai Stoica să se ocupe. Habar n-am. Joacă la Cluj? Ce mă interesează pe mine de Dinamo Kiev? E problema mea Dinamo Kiev? Pe mine m-a sunat Lucescu și i-am zis ține legătura cu Meme și fă ce vrei!”, a declarat Gigi Becali.

Dinamo Kiev a emis un comunicat oficial în care anunță că meciul amical pe care ar fi trebuit să îl susțină împotriva FCSB-ului a fost anulat din cauza declarațiilor în care Gigi Becali s-a referit astfel la regimentul Azov: "Ăia sunt naziștii, știu eu! Șeful lor l-a pus pe Zelenski președinte".

"Managementul celor de la Dinamo Kiev consideră declarația lui Gigi Becali despre regimentul Azov este inadmisibilă. În aceste condiții nu vedem cum am putea găzdui acest meci amical. Acest lucru a fost deja comunicat celor de la FCSB.

Dinamo Kiev vrea să îi mulțumească lui Gigi Becali pentru că a ajutat la organizarea antrenamentelor și a găzduit echipa pe teritoriul României, dar punctează că cel mai important lucru în acest moment este independența țării.

În locul meciului cu FCSB, echipa noastră va disputa un meci amical împotriva campioanei CFR Cluj", se arată în comunicatul postat de Dinamo Kiev pe site-ul oficial.

Declarațiile controversate ale lui Gigi Becali

Într-o intervenție avută în urmă cu 6 zile la postul România TV, Gigi Becali oferea o serie de declarații controversate pe marginea războiului din Ucraina. 

"Vreți să spun ce știu eu? Pe Zelenski l-a pus un mare miliardar care are gruparea Azov. El l-a salvat pe Abramovich. L-a sunat pe Zelenski: "Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovich".

Și Zelenski l-a sunat pe Biden și i-a zis "Iartă-l pe Abramovich". El a făcut gruparea Azov. Ăia sunt naziștii. Miliardarul ăla e evreu și lumea se minunează că el a făcut gruparea nazistă Azov. Știu eu”, a spus Gigi Becali.

Declarațiile lui Becali au fost prezentate în Ucraina pe cel mai important site al suporterilor lui Dinamo Kiev, numit "Dynamomania". Titlul ales a fost: "Odiosul patron al Stelei ne-a spus cine a fost în spatele lui Zelenski și al regimentului Azov".

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Dinamo Kiev FCSB
Parteneri
Florin Cîțu, la DNA! A dat primele explicații în dosarul vaccinurilor
x close