Antena 3 CNN Sport Gigi Becali loveşte din nou! A făcut show înainte de a anunţa noul antrenor al FCSB-ului

Gigi Becali loveşte din nou! A făcut show înainte de a anunţa noul antrenor al FCSB-ului

Omul de afaceri, Gigi Becali a făcut ieri un gest surprinzător, chiar înaintea conferinţei de presă, pe care a susţinut-o pentru a anunţa venirea lui Nicolae Dică ca antrenor al FCSB-ului. Spre uimirea tututor, latifundiarul a dat cu telefonul de pământ.

Gigi Becali loveşte din nou! A făcut show înainte de a anunţa noul antrenor al FCSB-ului
de Iulia Gorgorin    |    27 Iul 2022   •   00:59

Gigi Becali a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă susţinută la palatul său din Aleea Alexandru, că Nicolae Dică a preluat gruparea roş-albastră.

Înainte de a face anunţul, latifundiarul s-a pregătit meticulos aşezându-şi pernele pentru a sta cât mai confortabil în timpul discursului ce urma să îl susţină.

În stilul caracteristic, patronul FCSB-ului a glumit cu jurnaliştii prezenţi în sală, pe care i-a rugat să îl aştepte până când totul este gata pregătit.

Îmbrăcat la patru ace, omul de afaceri şi-a dat seama că nu avea cum să înceapă discursul cu telefonul alături, deoarece ar fi putut suna oricând, iar cuvintele rostite ar fi fost bruiate de apel.

Fiind gata pentru a începe conferinţa de presă, Gigi Becali l-a rugat pe unul dintre angajaţii săi să vină pentru a-i lua telefonul, însă nu a mai avut răbdare şi a aruncat cu dispozitivul la câţiva metri distanţă, gest care i-a amuzat pe toţi cei prezenţi în sală.

Momentul poate fi urmărit în imaginile video de mai jos.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de MC (@mariancodirla)

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali show antrenor
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close