Antena 3 CNN Sport Gigi Becali, supărat pe jucători după meciul FC Voluntari – FCSB, terminat cu 2-2: ”Asta nu e echipă! Sunt mingicari de țurcă!”

Gigi Becali, supărat pe jucători după meciul FC Voluntari – FCSB, terminat cu 2-2: ”Asta nu e echipă! Sunt mingicari de țurcă!”

Gigi Becali, supărat pe jucători după meciul FC Voluntari – FCSB, terminat cu 2-2: ”Asta nu e echipă! Sunt mingicari de țurcă!”
03 Mar 2019   •   09:40

Patronul de la FCSB, Gigi Becali, a fost foarte nervos după ce a văzut că meciul dintre FC Voluntari și FCSB s-a terminat la egalitate, mai exact cu scorul de 2-2 și i-a criticat aspru pe jucători. 

”De ce credeți că nu mă mai duc la meciuri? Pentru că nu mai am încredere în ei. Asta nu e echipă! 

Parcă nu sunt fotbaliști adevărați, sunt d-ăștia, mingicari de țurcă. Ai 1-0 în minutul 15 și tu nu poți să câștigi cu Voluntari… 

Roman a uitat fotbalul, nu mai știe așa fotbal. Are și el o vârstă, săracu’. Sunt vreo 3 jucători care n-au ce căuta la Steaua. L-am luat pe Stan ăla, un meci n-am câștigat cu el. Cu Stoian în teren era să luăm și bătaie! 

Pe Matei nu-l înțeleg. Când era la Astra, parcă era fotbalist, acum parcă e copil de mingi. Mi-au plăcut Hora și Tănase. Moruțan când a intrat s-a zbătut, dar n-avea cu cine. Noi la 2-2 stăteam pe teren, parcă am fi condus. Moruțan s-a sufocat pentru că s-a zbătut. 

O echipă care nu bate Voluntari, Călărași și Chiajna cum să ia campionatul? La vară trebuie să mai cumpărăm 5 jucători”, a spus Becali, la DigiSport
 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali FCSB Voluntari jucatori
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close