Antena 3 CNN Sport Hagi, la un pas să-și dea afară una dintre vedete. Decizia drastică luată de FC Viitorul

Hagi, la un pas să-și dea afară una dintre vedete. Decizia drastică luată de FC Viitorul

Hagi, la un pas să-și dea afară una dintre vedete. Decizia drastică luată de FC Viitorul
21 Ian 2019   •   18:01

FC Viitorul e la un pas să-l dea afară pe Mihai Voduț, jucătorul acuzat că ar fi amator de pariuri sportive. Clubul lui Hagi a reacționat la un articol publicat pe site-ul cancan.

"În urma articolului apărut duminică, 20 ianuarie 2019, pe site-ul Cancan.ro, în care se precizează că jucătorul Mihai Voduț ar fi jucat la pariuri, FC Viitorul face următoarele precizări:
- Vă rugăm să tratați acest subiect numai în ceea ce îl privește pe jucătorul Mihai Voduț.
- Clubul se delimitează de astfel de acțiuni și nu este responsabil pentru eventualele fapte personale ale jucătorului săvârșite în timpul lui liber.
- Clubul interzice în totalitate, prin regulament, jocurile de pariuri, iar toți jucătorii clubului s-au obligat în mod ferm să respecte regulamentele federației, inclusiv cele care interzic participarea acestora la jocuri de pariuri.
- În contractul cu jucătorul este stipulat într-un articol special că este interzisă parierea și răspunde în nume personal pentru orice încălcare a acestuia în fața clubului.
- FC Viitorul suspendă momentan contractul jucătorului Mihai Voduț până când își va soluționa această problemă personală, iar dacă se constată că informațiile publicate sunt adevărate atunci jucătorului i se va rezilia contractul pentru încălcarea gravă a regulamentului.", se arată într-un comunicat de presă.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close