I-a rugat pe organizatori să păstreze un moment de reculegere pentru victimele atentatului din Barcelona. Aceștia l-au refuzat. Ce a făcut sportivul spaniol i-a lăsat pe mulți fără cuvinte (VIDEO)

21 Aug 2017   •   13:52
I-a rugat pe organizatori să păstreze un moment de reculegere pentru victimele atentatului din Barcelona. Aceștia l-au refuzat. Ce a făcut sportivul spaniol i-a lăsat pe mulți fără cuvinte (VIDEO) Foto: captura video Twitter

Gest incredibil făcut de înotătorul spaniol Fernando Alvarez! Sportivul a cerut Federaţiei Internaţionale de Nataţie (FINA) să ţină un moment de reculegere pentru victimele atentatului din Barcelona, înaintea de startul cursei de la Campionatul Mondial de înot care se ține în Budapesta.

Președintele FINA  Julio Maglione i-a refuzat solicitarea, așa că înotătorul a luat decizia să păstreze singur momentul de reculegere.

Astfel că atunci când s-a dat startul Fernando Alvarez a rămas pe loc. Sportivul a sărit în apă după 60 de secunde, scrie Le Figaro.

Gestul său i-a impresionat pe internauți. „Mi-au spus că nu este posibil pentru că nu se dorea să se piardă un minut. Nu m-am mișcat când au dat startul. Am plecat un minut mai târziu. Dar asta îmi e indiferent, m-am simțit mult mai bine decât dacă aș fi câștigat tot aurul din lume”, a declarat Fernando Alvarez.

 

x close