x close

Incident înainte de un meci de fotbal. Suporterii au aruncat cu pietre în jandarmi - VIDEO

02 Noi 2018   •   15:04
Incident înainte de un meci de fotbal. Suporterii au aruncat cu pietre în jandarmi  - VIDEO Foto: Captură Antena 3

 Au fost lupte de stradă în Craiova între jandarmi-23241.html">jandarmi şi suporterii unei echipe de fotbal, înaintea unui derby local. Ultraşii au aruncat cu pietre-33137.html">pietre spre forţele de ordine, care au ripostat cu gaze lacrimogene

Incidentul a avut loc pe Stadionul Extensiv din Craiova, chiar înaintea meciului cu CSU Craiova II, din Liga a III-a.

Conflictul ar fi pornit din cauză că suporterii nu au putut să-și cumpere bilet și nu au fost lăsați să intre pe stadion.

''Da, într-adevăr a avut loc o altercaţie între suporterii echipei oaspete şi jandarmi-23241.html">jandarmi, pe fondul nemulţumirilor create de numărul de bilete puse la dispoziţie de către organizatori pentru suporterii oaspeţi. Nemulţumiţi de acest aspect, suporterii au început să se manifest violent din dorinţa de a intra în stadion. S-a încercat dialogul cu aceştia, dar fără rezultat, întrucât supoterii au început să arunce cu pietre-33137.html">pietre şi alte obiecte contondente în jandarmi-23241.html">jandarmi. În urma acestor evenimente, trei dintre colegii noştri au fost răniţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale'', a spus Claudia Niţă, Gruparea Mobilă de Jandarmi Craiova.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati