Antena 3 CNN Sport Ionuț Lupescu anunță că vrea să cumpere Dinamo

Ionuț Lupescu anunță că vrea să cumpere Dinamo

Ionuț Lupescu a anunțat că este gata să preia echipa Dinamo, Dănuț Lupu fiind primul care dorește sa i se alăture în această inițiativă.

Ionuț Lupescu anunță că vrea să cumpere Dinamo
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    24 Mai 2021   •   13:40

Lupescu susține că este dispus să preia acțiunile lui Dinamo, alături de alți câțiva prieteni dinamoviști, asta în cazul în care spaniolii conduși de Cortacero ar accepta să vândă clubul.

Pe de altă parte, Dănuț Lupu a anunțat că este gata să i se alăture ”Kaizerului”, după ce acesta va prelua frâiele clubului. Acesta este de părere că fanilor le va fi extrem de greu să mai țină clubul în viață dacă nu scapă de spanioli.

"Acum urmează perioada cea mai grea. Unii jucători vor trebui să plece pentru că suporterii nu vor putea plăti salariile. Și doi, atâta timp cât Cortacero nu va vinde, suporterii vor avea o viață grea.

Nu se pune în discuție 'New Dinamo' cât timp la club va fi o situație precară. Mi-e greu să cred că jucătorii de la Academia Dinamo vor reuși sa facă față în Liga 1.

Trebuie sa înțeleagă și suporterii că nu pot face mare lucru. Au făcut o mare minune. Au salvat clubul și anul acesta", a spus Dănuț Lupu, potrivit Sport.ro.

"Si eu i-as ajuta poate mai mult. Dar să ajuți, ce?... daca nu ai controlul asupra echipei? Eu cred că sunt mulți oameni potenți financiar care ar veni alături de Dinamo, dar e greu dacă spaniolii nu vând", a mai spus Lupu.

×
Subiecte în articol: Dinamo Ionut Lupescu danut lupu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close