Antena 3 Sport JO2016 Atlete românce jefuite la Olimpiadă! Anunțul făcut de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român

Atlete românce jefuite la Olimpiadă! Anunțul făcut de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român

17 Aug 2016   •   11:35
Atlete românce jefuite la Olimpiadă! Anunțul făcut de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român
Sursa foto: Foto: pixabay.com

Atletelor române Paula Claudia Todoran şi Elena Daniela Cîrlan le-a fost furat un rucsac cu obiecte personale, marţi, în zona arenei de volei pe plajă de la Jocurile Olimpice care se desfăşoară la Rio de Janeiro, informează site-ul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

''În ziua de 16 august 2016, în jurul orei 14,00 (20,00, la Bucureşti), sportivele Paula Claudia Todoran şi Elena Daniela Cîrlan se aflau în zona arenei olimpice de beach-volley şi au remarcat lipsa unui rucsac care conţinea obiecte personale'', precizează comunicatul, potrivit Agerpres.

''Ele nu au observat momentul furtului şi nu au interacţionat în niciun fel cu presupusul/presupuşii făptaş/făptaşi. Au contactat imediat un voluntar Rio 2016, care le-a însoţit la cea mai apropiată secţie de poliţie, unde au completat un raport. În acelaşi timp, au reuşit să contacteze responsabilul Federaţiei Romane de Atletism din cadrul Echipei Olimpice a României'', menţionează sursa amintită.

Şeful de misiune, Alexandru Epuran, s-a deplasat la secţia de poliţie, de unde a asigurat transportul în siguranţă la Satul Olimpic şi obţinerea unei noi acreditări pentru Paula Todoran. Ambele atlete sunt în siguranţă în Satul Olimpic.

Todoran şi Cîrlan au participat duminică în proba de maraton, prima terminând pe locul 101, în timp ce Cîrlan a abandonat.

Acesta a fost primul incident de acest gen în care a fost implicată delegaţia României la JO 2016. Mai mulţi sportivi şi oficiali din alte ţări au fost agresaţi şi jefuiţi chiar sub ameninţarea armei.

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close