Antena 3 CNN Sport JO2016 Cristian Tudor Popescu, despre publicul brazilian de la tenis: O adunătură de mârlani

Cristian Tudor Popescu, despre publicul brazilian de la tenis: O adunătură de mârlani

Cristian Tudor Popescu, despre publicul brazilian de la tenis: O adunătură de mârlani
10 Aug 2016   •   11:35

OLIMPIADĂ. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat calificarea dublului român Horia Tecău-Florin Mergea în semifinale la Rio.

"În sfârșit o scânteiere în miezul de noapte în care orbecăie delegația olimpică a României la Rio: Horia Tecău și Florin Mergea s-au calificat în semifinalele probei de dublu, învingând Brazilia. Spun Brazilia, nu numai cuplul Melo-Soares, pentru că rar vezi la tenis o adunătură de mârlani mai agresivă decât publicul brazilian.

Românii au fost întâmpinați cu huiduieli masive încă de la intrarea în arenă. Și așa au ținut-o sambalagiii din tribune tot meciul. Aproape la fiecare punct câștigat, Horia și Florin erau fluierați; „patrioții” brazilieni zbierau câte ceva încercând să-i deranjeze pe ai noștri de fiecare dată când serveau.

Tecău și Mergea au arătat mai bine sudați tactic și emoțional decât adversarii lor aflați mai sus în clasamentul mondial, luați individual. Florin a excelat în retururi imprevizibile cu dreapta, dar și cu reverul, buimăcindu-i pe remarcabilii serveuri Melo și Soares. Horia a servit dominator, implacabil, câștigându-și toate serviciile, fără să piardă mai mult de un punct pe ghem. Și a scos „din buzunar” niște passing-uri în cros scurt o frumusețe", a scris CTP, pe Republica.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close