Antena 3 CNN Sport JO2016 OLIMPIADĂ. Cum au fost trimiși sportivii români la Rio. Echipamente contrafăcute, care s-au deteriorat deja

OLIMPIADĂ. Cum au fost trimiși sportivii români la Rio. Echipamente contrafăcute, care s-au deteriorat deja

OLIMPIADĂ. Cum au fost trimiși sportivii români la Rio. Echipamente contrafăcute, care s-au deteriorat deja
08 Aug 2016   •   12:01

Sportivii români care fac parte din delegația olimpică de la Rio s-au izbit de o problemă inedită, la doar câteva zile după ce au ajuns în satul olimpic.

Echipamentul oficial Kappa a început să se deterioreze vizibil. Explicația a fost oferită de furnizorii acestuia, în dialogul de mai jos.

Bună ziua, de la Gazeta Sporturilor. Dumneavoastră, Pax Creative, ați livrat echipamentul care se rupe la Rio și despre care sportivii spun că se comportă ca unul contrafăcut.
– Da, noi l-am livrat și vreau să vă spun de la început că aveți absolută dreptate. Am lucrat ani de zile cu multe firme de prestigiu în lumea sportului și nu am crezut niciodată că o companie precum Kappa se poate compromite în asemenea hal! Este incredibil!

„Noi am semnalat imediat după recepție defectele pe care le-ați descris și ilustrat și dumneavoastră. Am scris imediat distribuitorului zonal Kappa din Serbia și le-am spus că firma Kappa se va face de râs”Sabina Dumitrache, Pax Creative

– Când ați remarcat că e prost echipamentul?
– În 7 iulie 2016, la livrarea către noi. Am văzut ce ați văzut și dumneavoastră, că pe etichetă este Sol’s Europe. Din treninguri curgeau ațele! În loc de S ne venise XS. Erau nefinisate ca lumea.

– Și ce ați făcut? Era clar că echipamentul se va comporta prost și că va ieși scandal! Discutăm totuși despre lotul olimpic al României.
– Exact asta le-am zis și noi sârbilor care sunt distribuitori zonali. Cu aceleași cuvinte.

Citiți mai multe pe Tolo.ro.

×
Subiecte în articol: echipament
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close