Antena 3 CNN Sport JO2016 Rio 2016. Gafa făcută de Larisa Iordache înainte de finala la bârnă a Cătălinei Ponor. Suporterii români au reacţionat imediat

Rio 2016. Gafa făcută de Larisa Iordache înainte de finala la bârnă a Cătălinei Ponor. Suporterii români au reacţionat imediat

Rio 2016. Gafa făcută de Larisa Iordache înainte de finala la bârnă a Cătălinei Ponor. Suporterii români au reacţionat imediat
Sursa foto: sursa foto: Agerpres
16 Aug 2016   •   23:43

Gimnasta Larisa Iordache, care a mers si ea la Rio in calitate de rezerva a Catalinei Ponor, ori a comis o gafa inainte de finala la barna a lui Ponor, ori a facut-o intentionat.

Larisa Iordache a postat un mesaj pe contul personal de Twitter in care i-a urat noroc in finale reprezentantei Statelor Unite, Simone Biles. Evident, in acea finala a concurat si Ponor, potrivit realitatea.net.

"Bafta in finale, Simone Biles. Iti tin pumnii. Te iubesc si mi-e dor de tine", a fost mesajul sportivei de 20 de ani. Apoi, Larisa a blocat accesul la mesajele ei de pe Twitter.

Din pacate, Catalina Ponor a incheiat pe locul 7 finala la barna. Simone Biles a obtinut locul 3.

"Speculațiile publicului că, din cauza rivalității cu Ponor, Larisa i-a urat succes lui Simone Biles și nu Cătălinei sunt incorecte.

E adevărat că Larisa i-a scris pe internet lui Biles, dar pe 14 august, cu o zi înainte de concurs. În schimb, într-un gest mult mai personal, în chiar dimineața probei, i-a spus succes Cătălinei pe sms", a explicat un oficial din delegația României.

În plus, înainte de finala la bârnă, Iordache a postat pe contul de Instagram o fotografie cu ea și Cătălina Ponor în timpul unui antrenament și mesajul "Baftă Cătălina".

×
Subiecte în articol: Larisa Iordache Catalina Ponor Rio 2016
Parteneri
Max Verstappen a câștigat cursa de sprint la Shanghai
x close