Antena 3 CNN Sport JO2016 Larisa Iordache se apără, după gafa făcută înainte de finala la bârnă a Cătălinei Ponor

Larisa Iordache se apără, după gafa făcută înainte de finala la bârnă a Cătălinei Ponor

Larisa Iordache se apără, după gafa făcută înainte de finala la bârnă a Cătălinei Ponor
Sursa foto: Foto: Larisa Iordache/Facebook
19 Aug 2016   •   10:00

Larisa Iordache a răspuns celor care au acuzat-o că i-a transmis un mesaj de susținere gimnaste Simone Biles în finala olimpică la bârnă, și nu Cătălinei Ponor, scrie gsp.ro.

Înainte de finala pe care Ponor a încheiat-o pe locul 7, Larisa Iordache, rezerva Cătălinei la Rio, a publicat un mesaj de susținere pentru Biles pe Twitter. Gestul Larisei a stârnit nemulțumire, iar Lucian Sandu, antrenorul lotului de gimnastică, a afirmat că relația dintre Iordache și Ponor va rămâne tensionată după acest incident.

"Nu ştiu ce a fost cu ea sau ce s-a întâmplat cu ea, pentru ca n-am fost acolo, în arena. Am sperat, bineînţeles, am ţinut cu ea, cum nu se spune aici, la noi în ţară, şi îmi pare tare rău ca s-a ajuns la concluzia asta. Eu am fost alături de ea şi de România, e ţara mea şi o susţin indiferent de sport sau de orice atlet este în arena de concurs”, a spus Larisa Iordache, potrivit digisport.ro.

”Pe Twitter, pe 14 august, i-am transmis Simonei (Biles) un mesaj, pentru că şi ea a vorbit foarte frumos despre mine în presa din America şi mi s-a părut foarte drăguţ din partea ei şi foarte normal din partea mea să îi mulţumesc şi, de asemenea, să o apreciez pentru ceea ce face, ea este cine este acum. Pe 15, înainte de finala de la bârnă, i-am transmis Cătălinei şi mesaj personal şi pe reţeaua de socializare pe care o am eu. Probabil că lumea a încurcat datele, dar nu am vrut nicio secundă să o ia aşa cum s-a luat”, a mai spus ea.

Sursa: Gazeta Sporturilor.

 

×
Subiecte în articol: Catalina Ponor Larisa Iordache
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close