Antena 3 CNN Sport JO2016 Luptătorii români, cu ochii în lacrimi după eșecul de la Rio. ”Nu am putut lăsa salariul din Germania să vin în pregătire”

Luptătorii români, cu ochii în lacrimi după eșecul de la Rio. ”Nu am putut lăsa salariul din Germania să vin în pregătire”

Luptătorii români, cu ochii în lacrimi după eșecul de la Rio. ”Nu am putut lăsa salariul din Germania să vin în pregătire”
Sursa foto: Foto:Johnny Panait/facebook
18 Aug 2016   •   09:11

La Jocurile Olimpice de la Rio, cel mai aproape de o medalie a fost marţi Alin Alexuc la lupte greco-romane, categoria 98 de kg. A câştigat în primul meci în faţa egipteanului Moustafa Elsaid Abdelwahad. În sferturi însă, Alexuc n-a avut nicio şansă în faţa dublului campion mondial, armeanul Aleksanian, scor 8-0, scrie stiri.tvr.ro.

În recalificări însă, botoşăneanul a trecut de italianul Timoncini pentru a se lupta pentru medalia de bronz cu Cenk Ildem. Mai experimentat, turcul dublu medaliat cu bronz la Mondiale și triplu medaliat cu bronz la Europene s-a impus cu 4-0 şi Alexuc a  încheiat concursul olimpic pe locul 5.

Cu ochii în lacrimi, Alexuc a declarat pentru echipa TVR că îi pare rău că nu a reuşit să ia o medalie. "E a doua olimpiadă, la olimpiada asta am ajuns mai în faţă decât la cea de la Londra, dar se putea şi mai bine".

"Nu am fost susţinut financiar şi nu am putut să îmi las salariul, serviciul în Germania ca să pot să vin în pregătire după calificări în aprilie", a subliniat şi Ion Panait, eliminat din primul tur la lupte greco-romane, categoria 66 kg.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Olimpiada Rio de Janeiro
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close